Hevik Neptun

Praktikus, masszív és divatosabb, mint valaha. Így jellemezhetőek néhány szóvel a nyári motoros nadrágok, amelyek napjainkra kivívták az őket megillető helyet, mint kötelező darab minden motoros ruhatárában, akiknek fontosak a kényelem és a stílus.

A Hevik egy ilyen felsőruházati termék könnyű változatát mutatta be nemrég, amely a legsérülékenyebb részeken megerősített, DuPont Kevlar bélésével rendkívüli kopásállóságot biztosít. A férfi és női változatban elérhető Neptune néven futó nadrág állítható térdvédőkkel és A osztályú védelmi minősítéssel rendelkezik.

Hevik Neptun Lady


A belül védő, kívül puha és könnyű nadrág minden négyzetet kipipál azon a kérdőíven, amelyet a védelmet, a sok oldalúságot és divatot követő motorosok készítenének. A légáteresztő, klasszikus pamutból készült farmer szabású nadrág képes kiegyensúlyozott hőmérsékletet biztosítani viselője számára. De ne tévesszen meg senkit a Neptune hétköznapi stílusa, emögött high-tech szellemiség húzódik meg. Valójában a legsérülékenyebb helyek és legveszélyeztetettebb területek DuPont Kevlar megerősítést kaptak.

Hevik Neptun

A külső szövet összetétele 60% pamut, 37% poliészter, 3% spandex. A megerősített 220 GSM bélés 60% DuPont Kevlár aramid szálas. Ez az intelligens anyagösszetétel tartósságot és kiváló kopásállóságot biztosít. A térdvédők a nagyobb biztonság érdekében állítható magasságukkal és elenyésző vastagságukkal védik a lábat. Esztétikailag a Neptune kitűnik letisztult, egyszerű szabásával, ami ideálissá teszi akár mindennapi viseletre.

Hevik Neptun

A farmereket idéző öt, valamint a két nagy oldalzseb a comboknál jellemzi a cargo nadrágokat. Két szín közül lehet választani fekete vagy katonai zöld. A méretek 46-58-asig terjednek férfiaknak és 40-től 50-ig nőknek. A osztályú, az új, harmonizált EN 17092:2020 szabvány szerinti megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes