Hepco & Becker kiegészítők 1200-as Triumph motorokhoz

A német kiegészítők gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Hepco & Becker cég fejlesztőinek keze közé került két új modell a Triumph kínálatából. Tudták már a megjelnésük pillantában, hogy előbb-utóbb ezekre a motorokra a tulajdonosok fel fogják szerelni a dobozokat és a motor épségét védő kiegészítőket.

A Tiger 1200 Rally Pro egy újabb variánsa a már jól ismert sorozatnak. A kalandokat, felfedezéseket kedvelőknek készített újdonság a Rally Explorer is ugyanazon az alapokon nyugszik, mint a testvér modell, így „egy kosszal” intézték el a kiegészítők modellhez illesztését.

Triumph Tiger Explorer – Hepco & Becker

Ezeken a motorokon a megjelenéshez tartoznak a poggyászok, ezért mindjárt doboztartó konzolt és C-Bow tartót is illesztettek a motor két oldalára. A csomag szállítási kapacitás további bővítése érdekében Lock-it rendszerű tanktáska tartót készítettek az üzemanyag betöltőnyíláshoz.

Triumph Tiger Explorer – Hepco & Becker

A hátsó dobozok sem maradhattak ki a készletből, ehhez Easy- vagy Alurack tartókat ajánlanak, ami a kínálatukban szereplő felső dobozok rögzítésére nyújt lehetőséget. Aki mégis egy hengerzsákra adná voksát, azoknak jó hír a rögzítéséhez készített, szélesített csomagtartó platni. A biztonsági kérdéseket sem kívánták elhanyagolni, ezért az oldalállvány felfekvési felületének szélesítésére is kidolgoztak egy alkatrészt. A lámpavédő rács, a markolat védő szintén a kínálat részét képezi.

Triumph Tiger Explorer – Hepco & Becker

A továbbiakban terveik között szerepel a Rally Pro változathoz. Az Explorerhez azonban már elérhető a motort és tankot is védő bukócső.
A fejlesztőknél járt még a Speed Triple 1200 RS és RR változata volt. A teljesítmény, a kidolgozás, a kezelhetőség és a technológia kölcsönhatásából kialakult új forradalmi sport motor is megérdemel néhány kiegészítőt.

Triumph Street Triple – Hepco & Becker

A tulajdonosok a sportos karakter miatt fogják ezt a motort megvásárolni, így a kiegészítők kialakításánál különös figyelmet fordítottak ezen tulajdonságok megőrzésére. A C-Bow tartóval a puha és kemény táskák számos variációja nyújt lehetőséget a kisebb kirándulásokhoz szükséges poggyász elhelyezésére. A szállítási kapacitások bővítésére Lock-it rendszerű tanktáska tartót illesztettek a tankra, a könnyebb táska felhelyezése és levétele érdekében.

Triumph Street Triple – Hepco & Becker

Aki jobban kedveli a hátra helyezett táskákat, ahhoz is nyújtanak megoldást a Sportrack tartóval, és a hozzá illeszthető Lock-it rendszerű rögzítő mechanizmussal.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes