2023-AS KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 

A KTM 2021-ben az 1290 SUPER ADVENTURE modellel újradefiniálta az utazó-kalandmotor kínálatot. Az erő, az alacsony tömeg, az offroad kezelhetőség győztes kombinációja, amely a Dakar, Rally és Enduro sikereken alapul.

A legmodernebb elektronika és a WP rugózó elemek, a verhetetlen utazási jellemzők és a stílus azt jelentette, hogy a KTM volt az egyetlen választás azon versenyzők számára, akik olyan motorra vágytak, amely bármire képes legyen szó közútról vagy terepről, bárhová elmegy.

KTM 1290 Super Adventure R


A sportos, 2023-as fehér színvilág és a narancssárga váz mutatja a motor származását. A KTM 1290 SUPER ADVENTURE R felhasználta a vállalat összes tapasztalatát, amit az offroad ágazatban, a kutatás-fejlesztésben és a versenyben szerzett. A hegyi ösvényt könnyedén hódítja meg, a vezető mindig számíthat a legendás LC8-as motorra, amelyet az utolsó változathoz képest 1,6 kg-mal karcsúsítottak, és 160 LE-t ad le.

KTM 1290 Super Adventure R

A 23 literes háromrészes tartály üzemanyaggal és továbbfejlesztett hűtőrendszerrel 138 Nm forgatónyomatékot képes leadni a lehető leggyengédebben vagy olyan erőteljesen, amennyire csak lehetséges. Mindehhez 15 000 km-es szervizintervallumok tartoznak. A BOSCH 6D dőlésszögérzékelő lehetővé teszi az igénybevételéhez, a motorkerékpár viselkedéséhez és számtalan beállításhoz idomul. A 48 mm-es WP XPLOR felfüggesztés 220 mm-es rugóúttal rendelkezik.

KTM 1290 Super Adventure R

A felfüggesztés maximális visszajelzéséhez hozzájárulnak az Alpina alumínium küllős kerekeken keresztül, a tömlő nélküli abroncsok a továbbfejlesztett tömítőrendszerrel. A KTM 1290 SUPER ADVENTURE R Bridgestone AX41-es abroncsokat kapott. Az olyan elemektől, mint az állítható szélvédő és kormány, a csiszolt és könnyített alkatrészek az ergonómiáért, amely a lehető legjobb irányítást, ugyanakkor maximális kényelmet nyújt.

KTM 1290 Super Adventure R

Optimalizált kapcsolók és egyszerű infografikus beállítási menük szolgálják a könnyebb beállítást és eligazodást a széles, színes, 7 hüvelykes TFT-kijelzőn keresztül. A Race On kulcsnélküli funkció, abroncsnyomás-visszajelzés és az opcionálisan kapható gyorsváltó további kényelmi funkciókat ad. 2023-ra a KTM megnövelte a navigációs potenciálját, továbbfejlesztették a Turn-by-Turn+ útvonalakat, valamint a célpontok és az elterelések beállítása most már mind lehetséges a kormánykapcsolóval a TFT-n keresztül.

KTM 1290 Super Adventure R

A KTMConnect APP kezeli az okostelefont,  beleértve a telefonhívások fogadását és a tíz  „kedvenc” naplózását is egy ujjmozdulattal. A KTM PowerParts kollekció tele van etra felszerelésekkel és védelmi funkciót betöltő kiegészítővel, hogy a tulajdonos jobban magára szabhassa a 2023-as KTM 1290 SUPER ADVENTURE R-t. A kínálatban minden olyan alkatrész megtalálható ami hiányozhat egy utazás során, mint a dobozok, tartók, bukócsövek vagy esztétikai hatást fokozó kiegészítő benne van. A KTM 1290 SUPER ADVENTURE R legújabb kiadása 2022. decemberétől elérhető a márkakereskedői hálózatban. 

Szöveg: Buny 

Kép: KTM 

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes