Givi 50.9 Enigma

A 2023-as katalógusban több, mint 60 új terméket sorakoztatott fel az olasz gyártó. Ezek közt új modelleket és esztétikai finomításokat is felvonultat a Givi, amivel erősíti elköteleződését a sisakszektor felé. A 2002-es első szériás sisakok óta sokat fejlődtek, és ennek a folyamatnak a következő állomása a most bemutatott 50.9 Enigma.

A teljesen zárt sisak három héjméretben készül, és átlagon felüli műszaki tartalommal és alapfunkciókkal rendelkezik. A sisak gyártás bevezetése ót eltelt időben hosszú utat tett meg a cég, számos területen vívta ki a motorosok bizalmát.

Givi 50.9 Enigma


Az új ECE 22-06 európai szabvány megemelte a mércét a védelem terén, és ennek eredményeként ma minden új sisak biztonságosabb és megbízhatóbb. Az 50.9 természetesen megfelel ezeknek a kritériumoknak, de kiemelkedik azzal is, hogy rendkívül versenyképes az árcédulája. Az Enigma 2023-ban hat új grafikával és összesen 14 változatban érhető el. Az esztétikát a héjat borító karbon hatást élénk színek kombinációjával fokozzák. A sisak lenyűgöző alapfunkciókkal rendelkezik, kezdve magával a héjjal, amelyet a Givi három különböző méretben gyárt az illeszkedés javítása érdekében (XL-től XXL-ig). Egy másik pozitívum a plexivel kapcsolatos.

Givi 50.9 Enigma

Miért legyen csak egy, ha lehet kettő is? A sisakot tartalmazó dobozban egy átlátszó, a Pinlock Max Vision lencsével kompatibilis, és egy másik speciális (iridium tükrös) plexit tartalmaz, amely több változatban készül, hogy illeszkedjen a különböző Enigma verziók szín kombinációihoz. Természetesen a füst színű belső napszemüveg sem hiányozhat. A rögzítésről rozsdamentes acél mikrometrikus csat gondoskodik, a hipoallergén belső bélés kivehető, az arcpárnák vészhelyzetben gyorsan eltávolíthatók. A homlok feletti részen és az állon elhelyezett beömlőkön áramlik be a levegő a sisak belsejébe, és egy hátsó szellőzőn távozik.

Givi 50.9 Enigma

A sisak méret tartománya XS-től XXL-ig terjed. Színek: Enigma sorozat: Matt fekete/titán, fekete/titán/piros, fekete/titán/sárga, fekete /titán/arany, matt szürke/fekete/sárga, fekete/titán/rózsaszín. Az 50.9-es további változataiban a grafika hat különböző színben kerül a sisakra, a hölgyeknek is kedveznek az általuk jobban preferált árnyalatokkal. Egyszínű változatban három különböző fényezéssel is választható.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes