E-Racer Bestial-E

Az E-Racer Motorcycle a Zero SR/F motor műszaki alapjaira épülő különleges modellt készített Bestial-e néven. A Ducati Monster stílusában megjelenő egyedi karosszéria teljes egészében Olaszországban készül.

Az E-Racer megerősítette az E-Motion-nal az együttműködését Olaszország legrangosabb elektromos motorkerékpár forgalmazójával. Az E-Racer Bestial-e a Hypersport ZERO SR/F modell Cafe Racer ruhába öltöztetett testvére.

E-Racer Bestial-E


Az Aldo De Giovanni által tervezett új Bestial-e a 2019-es első verzió negyedik változata. A Bestial-e évről évre fejlődött, a mai napig számos alkatrészt frissítettek, köztük a led-es első lámpa modern és áramvonalas kialakítását, és a két festett oldalt elhelyezett légterelőt.

E-Racer Bestial-E

A festés a klasszikus és a sport-modern keverékét hangsúlyozza, a részben átalakított tankforma kompaktabb és izmosabb lett.

E-Racer Bestial-E

A teljes karbon hátsó farokidom, a kézműves nyereg, a hullámos féktárcsák és a hozzájuk kapcsolt Brembo Stylema féknyergek, valamint a hátsó AirTender regresszív felfüggesztési rendszer teszi teljessé a változtatások listáját.

E-Racer Bestial-E

Az E-Racer csapatának a dizájn nem volt elég, fejleszteni szerettek volna még a funkciókon, ezért feltették magunknak a kérdést: javíthatnánk egy ilyen erős elektromos motorkerékpár biztonságán és vezetési teljesítményén? A növekvő teljesítmény nagyobb biztonságot igényel, ezért dolgoztak ezen a területen, egyesítve erőforrásaikat a partnerekkel.

E-Racer Bestial-E

Hangmérnökök, audiorendszer-szakértők és programozók dolgoztak egy dedikált alkalmazás és hardver megalkotásán. Ennek az eredménye az E-Racer Audio-Forceback (E-RAF). Ez közvetlenül a motor elektromágneses mezője által keltett hangot reprodukálja, így a járművezető „érzi” a motor teljesítményét, és a többi közlekedő, gyalogosok és autósok is könnyebben észlelhetik, ha hallják a közeledő motorkerékpárt.

Szöveg: Buny

Kép: E-Racer

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes