STYLMARTIN DOUBLE WP

A márka széles választékában összetéveszthetetlen a DOUBLE névre keresztelt különleges klasszikus feketét, a gumitalp és néhány részlet élénkvörös kontrasztja jellemzi. Az uniszex, vízálló csúcs modell megfelel a motoros cipőkkel szemben támasztott szabványi előírásoknak.

A kollekcióban tavaly bemutatott DOUBLE opció lehet azok számára, akik olyan motoros cipőt keresnek, amely séta közben is kényelmes, és egy csipetnyi színt és eredetiséget kölcsönöz öltözéknek.

Stylmartin Double WP

Ez a nagyvárosi megjelenésű uniszex modell megfelelő egyensúlyt kínál a stílus és a funkcionalitás között, a kétszínű megjelenés határozottan sportos. Ahogy a neve is sejteti, a DOUBLE a feketét és a vöröset jelenti, két ellentétes árnyalat, amelyek kromatikus kontrasztot képesek létrehozni egy divatos megjelenéssel. Rugalmas és ellenálló, a vízlepergető kezeléssel ellátott bőr felsőrész a vízálló béléssel együtt teljes szigetelést biztosít a nedvességtől és a hidegtől.

Stylmartin Double WP

A belső poliuretán bokavédők diszkréten bújnak meg a cipő belsejében, és semmilyen módon nem veszélyeztetik az esztétikát. Végül a masszív kéttónusú gumitalp csúszásmentes talpfelülettel és fűzős zárással rendelkezik, amelyhez a cipőfűző két változatban kapható: fekete/piros és piros. Kortárs megjelenéséhez ez a modell magas szintű kényelmet ad motorozás és séta közben, köszönhetően a gondosan megtervezett anatómiai, kivehető és mikro perforált talpbetétnek.

Stylmartin Double WP

A DOUBLE cipő széles mérettartományban, 36-tól 47-ig kapható. Ez a modell megfelel a motoros védőcipők EN 13634:2017 szabvány szerinti előírásainak.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes