Yamaha XSR900 Hepco & Becker kiegészítőkkel

Az 1980-as éveket idéző megjelenés különleges technikával, talán így lehetne legjobban jellemezni a YAMAHA XSR 900 utolsó frissítéssel kiadott modelljét. A Hepco & Becker ismét betolta a fejlesztő műhely közepére az újdonságot, hogy a már jól ismert kiegészítőket hozzáillesszék.

A legkézenfekvőbb megoldás a C-Bow tartó volt, hiszen erre a kínálatban szereplő dobozok és táskák bármikor felrakhatók gy mozdulattal.

Yamaha XSR900 – Hepco & Becker

Természetesen gondoltak azokra a dolgokra is, amelyeknek mindig kéznél kell lenni, ezért a mobiltelefonnak és a pénztárcának helyet adó tanktáska rögzítéséhez szükséges Lock-it rögzítő rendszert rögzítettek a tanksapka betöltő nyílásához. Már csak az egyéni igényeken múlik, hogy a kínálat melyik darabját helyezi majd fel a tulajdonos.

Yamaha XSR900 – Hepco & Becker

Ha valaki nem igazán szeretné oldaltáskákkal felszerelni a motort, de a poggyász szállítás mégis fontos, akkor nekik megoldás lehet a Minirack tartó, amelyhez könnyen rögzíthetőek a táskák, ha nem szeretnénk ezt hevederekkel megtenni, akkor a Lock-it rendszerű adapter és a hozzá illeszthető táskák jelenthetnek megoldást, amilyen például a Royster Tearbag Sport ílock-it.

Yamaha XSR900 – Hepco & Becker

Aki a hátsó dobozokra esküszik, azoknak az Alu- és Easyrack tartók jöhetnek számításba, és a jozzájuk illeszthető dobozok. A fejlesztések azonban nem rekedtek meg csak a csomagszállítás szintjén, a gyártó ehhez a modellhez is készített védőeszközöket. A bukócső és a rászerelt bukógombák segítenek megelőzni a legrosszabb forgatókönyveket.

Yamaha XSR900 – Hepco & Becker

Hasonló gondolat mentén készíterttek szélesítést az oldal állvány támasztó felületére, és a lámpát védő rács itt nem csak biztonsági, hanem stílus funkciót is betölt.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes