2023-as AMTS  

Az idei évben az AMTS visszatért a gyökerekhez, és az elmúlt években ATS-é zsugorodott Autó Tuning Show ismét nyitott a motorkerékpárok felé és eredeti pompájában tündökölt. 2023-ban ismét igazi AMTS került megrendezésre, végre újra a megszokott, kora tavaszi időpontban nyitotta meg kapuit. A legnagyobb hazai autó show, az AMTS történetének eddigi legnagyobb showjával, legszínesebb felhozatalával és rengeteg programmal tért vissza a Hungexpo falai közé. 

A 2023-as AMTS három napba sűrített rengeteg programjára és élményeire rekordszámú, több mint 64.000 látogató érkezett az idei évben. A rekordszámú érdeklődőt 125.000 m2-en Európa 15 országából érkező 300 kiállító cég fogadta, és szórakoztatta látványos bemutatókkal, és programokkal, megjelenítve az autós és motoros közlekedés, és versenyzés múltját, jelenét, és jövőjét.

AMTS 2023



A tavaszköszöntő szezonkezdeti időpont, és az időjárás is kedvezett a Motorkerékpárok szerelmeseinek. A motorozás iránt érdeklődők nem csak az importőri „G” pavilonban csodálhatták meg a 2023-as modellév motoros újdonságait, hanem a III-as kapu bejárata melletti szabadterületen kialakított zárt próbapályán, biztonságos körülmények között ki is próbálhatták a legújabb elektromos és benzines motorcsodákat. Az ADVESmoto tesztpálya sem pihent a 3 nap alatt.

AMTS 2023

Munkatársainknál közel 1000 látogató regisztrált tesztvezetésre, akik jellemzően több motorkerékpárt is kipróbáltak, igy jóval 2000 fölötti motoros tesztvezetést bonyolítottak le. Kipróbálható volt a 2022-es évi 24-órás robogóverseny győztes motorkerékpárja is, ami egy elektromos NIU NQi. A közönségkedvenc egyértelműen a MOTRON VIZION elektromos motorkerékpárja lett, ami sokakat meglepett teljesítményével, felszereltségével, használhatóságával. 

AMTS 2023

Az ADVESmoto, a KSR Group hivatalos Magyarországi Partnere az idei 2023-as AMTS-en négy motorkerékpár márka közel 30 motorkerékpárjával képviselte magát az importőri pavilonban, ezzel is segítve (más motormárkákkal együtt), hogy az AMTS nevéhez méltóan az „M” betű is kellő hangsúlyú képviseletet kapjon.  
BRIXTON-MOTORCYCLES 
A BRIXTON motorkerékpár standján a 2023-as modellév újdonságai, és az előző évek sikermodelljei voltak megtekinthetők.

AMTS 2023

A nyolcad-, negyed-, és félliteres klasszikus BRIXTON motorkerékpárok mellett az AMTS-en láthatta első ízben a Magyar nagyközönség a márka új zászlóshajóját, a BRIXTON CROMVELL 1200-as motorját, mely két különböző színben is kiállításra került. Az Osztrák KSR Group viszonylag új márkája a BRIXTON, rekordsebességgel kapaszkodott fel az európai eladási statisztikák élére. Az európai eredményeket követően elindult világhódító útjára, és ma már minden kontinensen megvásárolható. Az AMTS látogatói között is hatalmas sikert arattak a BRIXTON szemet gyönyörködtető modelljei.

AMTS 2023

MALAGUTI 
Az idén 93 éves Olasz MALAGUTI márkát sem kellett bemutatni a Magyar nagyközönségnek. A MALAGUTI 2018-as felvásárlása óta, a KSR Group hatalmas energiát fektetett a MALAGUTI motorkerékpárok fejlesztésébe mind műszakilag, mind a külső megjelenésüket tekintve. Az Osztrák tulajdonosok nagyon fontosnak tartják, hogy a Malaguti családot bevonják a fejlesztésekbe, és Bologna szellemét tovább sugározzák az új fejlesztésű motorkerékpárok.

AMTS 2023

Az új modellpaletta első olyan tagja is megtekinthető volt az AMTS-en, ami már teljes mértékben az ausztriai tervezőközpontban született, de őrzi a MALAGUTI hagyományait és szellemiségét. Ez a vadonatúj MALAGUTI DRAKON. Idén tavasszal érkeznek a MALAGUTI további teljesen új lendületes modelljei, amik hamarosan ismét a fiatalok kedvencei, a mindennapi városkép részei lesznek. Az új sportos Malagutik első új sorozata az A1-es (B125-ös) kategóriára koncentrálnak, ami 16 éves kortól vezethető. Fiatalokkal, és fiatalon maradt autósokkal (újrakezdőkkel) szeretné megszerettetni a motorozás élményét. 

AMTS 2023

MOTRON-MOTORCYCLES 
Újdonságnak számítottak viszont az AMTS magyar közönségének a MOTRON motorkerékpárok. A Romeo (Motori Romeo) néven 1961-ben Modenában alapított, és 1976-ban Motron-ra átkeresztelt egykor divatos olasz motorkerékpár gyártó jó húsz évre  megszűnt, és csak nemrégiben született újjá.

AMTS 2023

A KSR GROUP ébresztette fel csipkerózsika álmából a több mint 60 éve alapított Motori Romeo névből egyszerűsödött MOTRON márkát, és fiatalok számára elérhető árú, olcsó üzemeltetésű, stílusos és megbízható motorkerékpárokat kínálnak mindennapos városi, elővárosi közlekedéshez.

AMTS 2023

Az importőri pavilonban a benzines MOTRON motorkerékpárok voltak megtekinthetők, míg a szabadtéri tesztvezetésen az elektromos MOTRON-okat lehetett kipróbálni. Amig „G” pavilonban a MOTRON Revolver, MOTRON X-Nord, és MOTRON Nomad népszerűsége minket is meglepett, addig a tesztpályán az elektromos MOTRON Vizionra volt mindig a legnagyobb várólista.  
NIU Mobility 
NIU, a világ piacvezető elektromos motorkerékpár gyártója. Nem csak technológiában jár az élen, hanem eladási darabszámban és megbízhatóságban is.

AMTS 2023

2014-es alapítása óta töretlen a sikere, és mára a világ 10 legnagyobb motorkerékpár gyártója között jegyzik. Ráadásul a NIU az egyetlen ebben az elit klubban, aki kizárólag elektromos motorkerékpárok gyártásával jutott a top 10-be. Nem is kellett a NIU márka bemutatásával sokat vesződni a standunkon, mert mára a neve szinte egybeforrt az elektromos robogóval.

AMTS 2023

A Tesztpályán egyértelműen a 110 km/óra fölötti utazósebességre képes NIU MQi GT EVO volt a legnépszerűbb NIU. A hatótávban, gyorsulásban, sebességben etalonná vált „EVO” az IoT 5G Ready alkalmazásával is ámulatba ejtette a „kütyü”-mániás látogatókat.

AMTS 2023

A teljes életciklusra vetített alacsony összköltsége és megbízhatósága miatt a legelterjedtebb Sharing, Cargo, és futárrobogó. A NIU standján a fő téma a közösségépítés körül forgott. A kialakulóban lévő NIU klubbok, elektomos motoros találkozók, és elektromos motoros kirándulások voltak a fő tematikák az AMTS-en. Nagy öröm volt a számunkra, hogy az új érdeklődőkön kívül, a már meglévő NIU tulajdonosok is a standunkon találkoztak, és így egy spontán NIU Klub találkozóvá alakultunk. 

AMTS 2023


A 2023-as rekord méretű Autó Motor és Tuning Show alkalmából az osztrák gyártó képviselői is meglátogattak minket, és személyesen találkozhattak a motorkerékpárjaik magyar rajongóival, meglévő ügyfeleinkkel is.

AMTS 2023

A személyes találkozások értéke az elmúlt időszak eseményeinek a tükrében különösképpen felértékelődött, így bátran állíthatjuk, a 2023-as AMTS az „M” (Motorkerékpárok) visszatérésével és egy nagyon eredményes közösségi élményként vonul be a Magyar Autózás és motorozás történelemkönyvébe, köztudatába.

Szöveg és kép: ADVESmoto

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes