Stylmartin Vertigo Air

A Stylmartin által bemutatott újdonságok közül a Vertigo WP sem szabad figyelmen kívül hagyni. Alternatívája lehet a klasszikus Adventure bakancsnak vagy bokacsizmának. Kialakítása miatt védelmet nyújt motorozás közben és még durva terepen is kényelmes a járás benne. A nyári szezonra a márka egy lélegző, velúrbőr és hálós bélésű változatot ajánl.

A Stylmartin „Ride n’ Hike” filozófiája, amelyet azoknak a kaland motorkerékpár rajongóknak szánják, akik szeretik utazásukat túraútvonalakkal gazdagítani, és ez volt az inspiráció forrása a Vertigo WP elkészítésekor.

Stylmartin Vertigo Air


Ez egy különösen innovatív modell, amely képes ötvözni a szabadtéri sportcipő kényelmét és járás stabilitását a motoros cipőkhöz szükséges védelemmel. A közelgő meleg hónapokra figyelemmel a márka egy „könnyebb” változatot is készített, amely ugyanolyan stabil és védelmi képességeiben is azonos az alap modellel, ez a Vertigo Air. Ahogy a neve is sugallja, ez a lábbeli nagyobb légáteresztő képességet garantál, ami a lábnak jó, különösen többórás, verőfényes motorozás után. A könnyű és szellőző velúr felsőrész hálós és szövet oldalsó szellőzőkkel és légáteresztő hálós béléssel rendelkezik. Az anatómiai és mikro perforált talpbetét, amely ütésgátló szerepet is betölt, növeli a járás kényelmét. A természet által ihletett két színben kínált modell esztétikai szempontból rendkívül technikás.

Stylmartin Vertigo Air

Figyelemre méltó az oldalán található terepszínű nyomat. A boka védelmét CE minősített belső betétek látják el mindkét oldalon. A D3O betűszó egy intelligens anyagot jelöl, amelyet számos területen alkalmaznak, beleértve a sisakokat és a védőruházatot, amelyet a különféle szakemberek, sportolók, fegyveres erők tagjai, vagy éppen motorosok használnak. Ergonomikus és jól elrejthető a lábbeliben, ezek a puha és rugalmas védőeszközök, ha szükséges, ütés esetén bekeményednek. A Vertigo Air gumitalpa csúszásgátló tapadásmintával, a sarat és vizet elvezető csatornákkal rendelkezik, amely a motorozási és járási stabilitást is képes garantálni. Végül a fényvisszaverő fűzők biztonságosan a helyükön maradnak a nyelven található praktikus fűzőzsebnek köszönhetően.

Stylmartin Vertigo Air

A felsőn, a hátsó felhúzóhurkon és a bokavédőn fényvisszaverő betétek növelik a láthatóságot. Az újdonság 38-tól 47-ig terjedő méretben, barna és szürke színben kapható. A cipő megfelel a motor védőlábbelikkel szemben támasztott EN 13634:2017 szabvány előírásainak. A lábbelivel kapcsolatban további információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes