Aprilia RSV4 Factory és Tuono V4 Factory Speed White

Új, különleges korlátozott kiadású színösszetételben jelenik meg a noalei gyár csodálatos V4-es sorozatának két darabja. A versenypályák világához közel álló két modell bemutatójára a MotoGP amerikai futama alkalmából került sor, az egyedi fehér fényezéssel csak egy kis széria készül, ami májustól elérhető a kereskedői hálózatban.

Az Aprilia V4 sorozat zászlóshajója, az RSV4 Factory szuperbike és a Tuono V4 Factory hypermeztelen modellek debütálnak Speed White színben.

Aprilia V4 Factory Speed White


Ez a fényezés egy új és exkluzív, korlátozott ideig elérhető sorozatot jelent az év végéig. A motorokon a fehér az uralkodó árnyalat, amely kiemeli az aerodinamikai vonalakat és a szárnyakat. A festést piros keréktárcsákkal kombinálják, oldalt Aprilia felirattal, valamint az Aprilia RS-GP prototípusa által ihletett grafikával jelenik meg.

Aprilia V4 Factory Speed White

Maguk az Aprilia Racing MotoGP versenyzői, Aleix Espargaró és Maverick Viñales mutatták be először a nagyközönségnek a Speed White színvilágot a Texasban zajló Amerikai Nagydíj hétvégéjén. Ez az igazán nagyszerű verseny kitűnó alkalom volt arra, hogy kiemelhető legyen a motorok szupersportos tulajdonságai.

Aprilia V4 Factory Speed White

A festésben, a technológiában, teljesítményben és külcsín tekintetében a szuperbike szegmens élén áll mindkét modell. A Speed White színséma kiegészíti az Aprilia V4 Factory másik két opcióját, a Time Attack és Ultra Dark verziókat.

Aprilia V4 Factory Speed White

A kereskedői hálózatban májustól lesznek elérhetőek ezek a motorok, de csak korlátozott ideig.

Szöveg: Buny

Kép: Aprilia

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes