Ducati SuperSport 950 S

A SuperSport 950 S a Ducati sportos országúti motorkerékpárja mindenkinek megoldás lehet azok számára, akik kalandos társat keresnek felejthetetlen napok eltöltéséhez közúton vagy pályán. Sportos lelkű motorkerékpár, amely minden kanyarban érzelmeket ébreszt, és a sporttúra fogalmának modern értelmezését kínálja anélkül, hogy elveszítené az erős Ducati identitást.

Akár megbízható partnerként a versenypályán, akár útitársként az úton, a SuperSport 950 S sokoldalúsága lenyűgöző. A SuperSport 950 S nagy vezetési élményt nyújt a tapasztalt vezetőknek, ugyanakkor magas szintű biztonságot garantál a kezdőknek is.

Ducati SuperSport 950 S


2024-re a Ducati frissíti a SuperSport 950 S színpalettáját az új „Stripe Livery”-vel, amely kiegészíti a klasszikus Ducati Redet. A burkolat új színe kiemeli a SuperSport dinamikus megjelenését. Két friss, sötétszürke és piros csík díszíti az első sárvédőt és az oldalsó szellőzőnyílásokat, izgalmas formajátékot teremtve, és kiemelve a ragyogó fehér (Iceberg White) árnyalat jelenlétét. Ezen túlmenően a modell grafikája is átdolgozásra került, hogy illeszkedjen az új színsémához. A legapróbb részletekig átgondolt dizájn számos utalást tartalmaz a Panigale V4-re, a nappali menetfényekkel ellátott LED-es fényszóróktól kezdve az oldalsó szellőzőnyílásokig.

Ducati SuperSport 950 S

A stílus és a sportosság egyedülálló kombinációja, amelyet a Centro Stile Ducati alkotott meg az adrenalint, az esztétikát és a biztonságot ötvöző vezetési élmény érdekében. A SuperSport 950 S igazán sportos karaktere a felszereltségében is megmutatkozik, a könnyű, alumíniumból készült egyoldalas lengőkar és a motort erős torziós merevségű, cső alakú váz tartja. A SuperSport szíve a Ducati Testastretta 11°-os ikerhengeres motorja: zökkenőmentes teljesítménye Euro 5-jóváhagyással rendelkezik, és 110 LE teljesítményt ad le 9000-es percenkénti fordulaton, míg a legnagyobb nyomatéka, 93 Nm már 6500-as fordulatnál rendelkezésre áll.

Ducati SuperSport 950 S

A SuperSport 950 S 35 kW-os változatban is elérhető, így ideális megoldás az A2-es jogosítvány birtokosai számára. A SuperSport 950 S exkluzív alapfelszereltsége tartalmazza az Öhlins villát és az Öhlins lengéscsillapítót, mindkettő állítható. Rendelkezik még állítható magasságú szélvédővel, amely magas szintű kényelmet garantál mind a mindennapi használat, mind a túrák alkalmával. Az elektronikai csomag a Ducati technológiájának legjavát ötvözi, megtalálható rajta a kanyar ABS, a Ducati Traction Control, a Ducati Wheelie Control, a Ducati Quick Shift Up/Down és a három menetmód (Sport, Touring és Urban), aminek beállításait a 4,3 hüvelykes TFT kijelzőn követhetjük nyomon.

Ducati SuperSport 950 S

A SuperSport 950 S a Ducati Performance által kifejlesztett Sport és Touring tartozékcsomagokkal személyre szabható. A sportcsomag a tankvédőt, karbonból készült első sárvédőt, állítható csuklós fék- és tengelykapcsoló karokat, LED-es visszajelzőket és alumínium rendszámtábla-tartót tartalmaz, ami emeli a motorkerékpár sportos karakterét. A SuperSport hosszú távú kényelmét a Touring Pack füstszínű szélvédője, fűthető markolatai és tágas, bővíthető nyeregtáskái maximalizálják.

Ducati SuperSport 950 S

A SuperSport 950 S „Stripe Livery” 2023 júniusától elérhető a Ducati márkakereskedőknél.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes