TRF másodszor!

2022-ben útjára indult Magyarországon egy újfajta rendezvény, mely a fiatal autóőrülteknek és a régi autók kedvelőknek is szóló: „Tuning és Retro Fesztivál” Okt. 14-15. hétvégén kerül megrendezésre a hazai autós szezonzáró a fővárosban. A Magyar Vasúttörténeti Park és a hozzá kapcsolt, összesen 10 hektáros fesztiválterület várja a látogatókat. Saját parkolóink díjmentesen lesznek használhatók a TRF látogatói számára (csak azok vehetik igénybe a parkolóinkat, aki a rendészek utasítása szerint parkolnak le).

A kiállítások és a programok zárt térben és a szabadban is lesznek. Rossz idő esetén a hatalmas mozdonyfűtőházban lehet meghúzódni. Itt lesz a fő látványosság: oldtimer autók, felspécizett retro autók és TOP tuning autók kiállítása. Koncepciónk a régi és a modern autók párba állítása. L

Tuning és Retro Fesztivál


esznek egyedi autók is kiemelve és lesznek külföldi kiállítók. Autóépítő és restaurátor műhelyek, klubok és magángyűjtők fogják elhozni a TRF-re a legszebb autóikat. Válogatott oldtimer gyöngyszemek és a legszebb tuning autók lesznek bemutatva a TRF-en!
A szabadtéri területeken mindenütt látványos kiegészítő programok lesznek elhelyezve: Cartsyling Tuningautó Találkozó (szo.), autó hifi és kipufogó hangzás verseny (szo.), OT Találkozó (vas.), USA autó Találkozó (vas.), Tuning Klubtalálkozó (vas.), versenyautók, luxus sportautók, Kalandjárók Kiállítás, stb… Hagyományőrző és gasztro programok: Kézműves utca, Csabai Tájház, Gasztro utca, piknik park és sütöde a Díszkútnál.

Tuning és Retro Fesztivál


A gyerek számára sok díjmentesen használható játék és program lesz: légcsúszda, íjászat, játszótér, arcfestés, vasútmodell kiállítás, terepasztal kiállítás. A gyerekek ajándék plüsfigurát kapnak tőlünk, ha ellátogatnak a Víztorony Parkban lévő tuningautós helyszínre. Itt látványos forgó színpadon egyenként kerülnek bemutatásra a találkozók autói: oldtimerek, retro tuning autók, sportautók és a tuning autók. Nézd meg az autókat és tudj meg róluk mindent a gazdájuktól! Nem csak láthatod, hanem meg is szólalnak majd az autók.
Vasúttörténeti Pak olajszagú retro helyszínen a vasutas programok mind életre fognak kelni a TRF-en: lóvasút, sínautó, hajtány, kerti vasút, mozdonyforgató és felfűtik a hatalmas Truman gőzöst. Mindezek ki is lesznek próbálhatók!

Tuning és Retro Fesztivál

A nagy Parkban sétálva sok látványossággal találkozhatnak a látogatók: aranyhalas tó, díszkút és Európa legnagyobb gőzmozdony kiállítása. A vasútikocsi kiállítás sok frissen restaurált jármű lesz látható, többek között az Aranyvonat, holokauszt emlékvonat, hadi gépezet szállító vasúti kocsi, Horthy kormányzó tárgyaló kocsija, stb… A háztáji termék vásáron a termelőktől közvetlenül lehet megvenni a házi kolbászt, sajtot, mézet, lekvárt és a kézműves portékákat.
Örömmel látjuk, hogy a fiatal korosztály számára egyre népszerűbbek a régi idők masinái és a nosztalgia hangulata. A fesztiválunkon a családok apraja és nagyja megtalálta a számára legérdekesebb programot. A fiatal tunerek a TRF rendezvényünkön ízelítőt kaphatnak a családos életből. 2023-as TRF újdonsága lesz a retro zenei programok. A vasútikocsi színpadon régi idők zenéit előadó bandák fognak fellépni szombaton és vasárnap is.

Tuning és Retro Fesztivál

Az autó szépségversenyek eredményhirdetései is a vasútikocsi színpadon lesznek. Szombaton és vasárnap is 17:00-kor lesz a díjeső. Fotózd le a legszebb autók alkotóit! A kiállításon ugyanazon gyártók oldtimer és modern változatai lesznek párba állítva. A régi autókban kevésbé jártas látogatók megtudhatják pl., hogy az Audi 4 karikája 4 márka összevonásából alakult ki: Wanderer, Horch, DKW, Auto Union. A régi autók felújításának két alapvető stílusirányzata lesz egymással szembe állítva: muzeális minősítésű oldtimer autók az ugyanolyan típusú „retro tuning” egyedi stílusban átépített autókkal lesznek párban kiállítva. Máshol még nem látott autók és külföldi különlegességek is lesznek! Szép oldtimeredet vagy egyedi építésű autódat bemutatnád?

Tuning és Retro Fesztivál

Fotós jelentkezésedet ide küldheted: www.tuningretro.hu
TRF fesztiválunkra elővételben nem árusítunk belépőjegyet. Kivétel ez alól a VIP csomag, mely egy TRF belépőjegyet és egy AMTS naptárt tartalmaz. VIP bejáraton belépők egy Monster italra is számíthatnak! A jegyeket csak a helyszínen, a fesztivál nyitvatartási idejében lehet megvenni, a következő fizetőeszközökkel: készpénz, bankkártya és OTP SZÉP kártya.
Jegy árak: felnőtt jegy 6.000Ft, gyerek jegy 5.000Ft, nyugdíjas jegy 5.000Ft.
Az autóval érkező látogatók díjmentesen parkolhatnak a park mögötti parkolóinkban. A helyszín kerékpárúton és tömegközlekedéssel is megközelíthető.

Tuning és Retro Fesztivál

A rendezvényről folyamatosan frissülő információk itt találhatók: www.trf.hu Vegyél rész facebook nyereményjátékainkon! Kövesd a „Tuning és Retro Fesztivál” közösségi oldalát és oszd meg valamelyik posztunkat. Ezzel részt veszel a belépőjegy nyeremény-sorsolások egyikén.

Szöveg és kép: trf.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes