Egyszerű elegancia – Moto Guzzi V9 Bobber a Hepco & Beckernél

A német kiegészítőket gyártó cégnél rövid ideig vendégeskedett csak a Moto Guzzi V9 Bobber különleges kiadása, de az idő elég volt arra, hogy a sportos egyedi motort még vonzóbbá tegyék a saját termékeikkel. A Hepco & Becker elkötelezett híve a csomagszállításnak, ezért nem véletlen, hogy a poggyász elhelyezés került ennél a modellnél a középpontba.

A fekete porfestéssel készülő C-Bow tartóhoz illeszkedő bőr és szövet táskák kínálatából minden tulajdonos megtalálja az igényeinek megfelelőt, amit egy pillanat alatt le lehet venni vagy felrakni, hogy a custom gépből túrázót faragjanak vagy éppen ellenkezőleg, változtassák vissza.

Moto Guzzi V9 Bobber – Hepco & Becker


A gyártó elsősorban a stílusban ehhez a motorhoz illeszkedő Cutout táskatartót ajánlja a Rugged Cutout oldaltáskákkal.

Moto Guzzi V9 Bobber – Hepco & Becker

A szállító kapacitások növelése érdekében lehetőség van hátsó csomagtartó felszerelésére is, viszont az egyedül utazóknak a hátsó ülés helyére illeszthető Solorack is rendelkezésükre áll, ám ebben az esetben le kell mondjanak a páros motorozásról a motoron.

Moto Guzzi V9 Bobber – Hepco & Becker

Viszont ebben az esetben a vezető ülés mögé szerelhető háttámlával lehet növelni a komfortot. A hátsó csomagtartó a fekete mellett krómozott kivitelben is elérhető, ha mégis szükség lenne az utas ülésre. Az utas kényelmét szolgáló háttámla magában és a csomagtartóval együtt is megvásárolható.

Moto Guzzi V9 Bobber – Hepco & Becker

Azért a biztonságról sem feledkeztek meg, krómozott és fekete bukócső védi a motort, a fényszóró elé fekete rácsot készítettek a stílus hangsúlyozása és a felverődő kavicsok elleni védelem érdekében. A lazább talajon sem dőlhet el a motor, ezért az oldal állvány felfekvési felületének szélesítésével gondoskodtak a biztonságról.

Moto Guzzi V9 Bobber – Hepco & Becker

A központi állvány segítségével egyszerűbb a karbantartás, vagy a hosszútávú tárolás. A különleges stílushoz benzinkanna tartót is készítettek a Cutout kínálat részeként.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes