NIU újdonságok

A NIU Technologies, a világ vezető elektromos kétkerekű járműmárkája a mai napon bejelentette az XQi3 elektromos endúró/cross és az SQi light moped piacra bocsátását, valamint a régen várt, nagyteljesítményű RQi elektromos motorkerékpár megjelenését. Ezek mellett a NIU bemutatta F600 és F650 e-robogóit is, amelyek kompatibilisek a NIUswap-pal, az új akkumulátorcsere technológiájával, amely sokoldalú megoldást kínál a lakossági és üzleti felhasználók számára egyaránt.

A NIU termékportfóliójának stratégiai bővítése jól mutatja a NIU elkötelezettségét a kiválóság, az innováció és a fenntarthatóság mellett, miközben kielégíti mind az általános, mind az üzleti felhasználók sokrétű igényeit.

Niu XQI3


A NIU XQi3 elektromos endúró/cross azoknak készült, akik a felfedezés kalandjára születtek. A rögös ösvényektől a városi utcákig a minden terepen otthonos XQi3 tiszta szabadságot kínál. Nagy teljesítményű, 72v32Ah-s LG lítium-ion akkumulátorral szerelték fel és a motor akár 8000 W-ot is lead az Ultra-Boost funkcióval, azzal a beépített üzemmóddal, amely szükség esetén extra teljesítményt biztosít. Élvonalbeli, KKE első és hátsó állítható felfüggesztését a szűk kanyarok, ugratók és akadályok magabiztos leküzdésére tervezték, kontrollált vezetési élményt és a vezető biztonságát nyújtva ezzel.

Niu XQI3

A prémium fékekkel (230 mm és 203 mm átmérőjű féktárcsákkal) felszerelt tizenkilenc colos terepabroncsok kiváló fékezőerőt biztosítanak. Természetesen a motor tökéletes csatlakoztathatóságot biztosít okostelefonokhoz a NIU Smart App segítségével. Az egyedülálló funkciók közé tartozik a köridőmérő, a térképkövetés és a híváscsatlakozás, amely egy gombnyomással lehetővé teszi a telefonhívások fogadását a kijelzőn keresztül. Az XQi3 az Egyesült Államokban és Európában DOT és EC tanúsítvánnyal rendelkezik, fel van szerelve rendszámtáblatartóval, lámpákkal, irányjelzőkkel és visszapillantó tükrökkel.

Niu XQI3

Az XQi3 akár 90 km-es, egy töltéssel megtehető hatótávval büszkélkedhet és megfelel az amerikai M1/M2 és az európai L1e motorkerékpár- kategóriának. A leendő tulajdonosok 4 látványos szín közül választhatnak: lila, fehér, sárga és fekete, valamint lehetőség van motorjuk személyre szabására a mellékelt matricakészletekkel. Az XQi3 2 változatban lesz elérhető, az XQi3 Street (közúton legális enduro modell) és az XQi3 Wild (cross terepmodell). Mindkét típus elérhető lesz 2024 márciusától az Egyesült Államokban, Európában pedig 2024. májusától a hivatalos NIU forgalmazóknál és viszonteladóknál.

Niu SQI3

Futurisztikus formatervével és 2023-as RedDot dizájn díjával az SQi új mércét állít fel a light mopedek számára. Az egybeöntött, varratmentes könnyűfém váznak és a remek kezelhetőségnek köszönhetően az SQi egyedülállóan ötvözi a formát és a funkciót. Az akár 45 km/órás sebességet, 95 km-es hatótávolságot és 400 W névleges teljesítményt elérő SQi-t úgy tervezték, hogy kiemelkedj vele a tömegből, miközben izgalmas utazást biztosít a városi ingázáshoz. Az SQi várhatóan 2024-ben lesz elérhető a hivatalos NIU forgalmazóknál és viszonteladóknál Európában és az Egyesült Államokban.

Niu SQI3

Az RQi egy tisztán elektromos, nagy teljesítményű városi motorkerékpár, ahol a szenvedély, a formaterv és az intelligens megoldások találkoznak. Lenyűgöző teljesítményével, 100 km/óra feletti végsebességével, 18000 W maximális teljesítményével, kettős, kivehető 72 V-os 36 Ah-s akkumulátorával és ABS fékjeivel az RQi az izgalmas városi utazásokhoz készült. Az integrált kipörgésgátló, a beépített első és hátsó kamerák, valamint az ütközésérzékelő rendszer gondoskodik arról, hogy az RQi egy olyan sokoldalú motorkerékpár legyen, amely a legmodernebb vezetési funkciókkal megerősített egyedülálló élményt kínál.

Niu RQI

Fel van szerelve Bluetooth rendszerű kulcs nélküli feloldással, GPS alapú nyomkövetéssel és navigációval, valamint mobiladaton keresztüli frissítési lehetőséggel, így az RQi minden eddiginél okosabb. Az RQi várhatóan 2024. első negyedévétől lesz elérhető a NIU márkaképviseletekben és a viszonteladóknál Európában. A szervizállomásokat, sharing közösségi rendszereket és az e-robogó flottát igénylő vállalkozásokat célzó NIUswap akkumulátorcsere állomás lehetővé teszi a motorosok számára, hogy másodpercek alatt kicseréljék akkumulátoraikat, így kiküszöbölhető a holtidő.

Niu RQI

A rugalmas akkumulátor-előfizetési csomagokkal már előzetesen csökkenthető az utazás költsége, és kényelmesebbé tehető a közlekedés. A NIUswap akkumulátorcserélő állomás bárhol elhelyezhető, ahol van hálózati áramellátás, éjjel-nappal elérhető, miközben alacsony karbantartást igényel és könnyen kezelhető. A NIUswap akkumulátorcserélő állomással kompatibilis az újonnan bemutatott F600 emoped, amely két cserélhető, akár 72V28Ah-s akkumulátorral van felszerelve. Az F600 emoped 75 km/h végsebességet, 80 km hatótávot és 3000 W teljesítményt biztosít. A nagy méretű, zárható ülés alatti tartó minden eddiginél biztonságosabb tárolást tesz lehetővé.

NIU Swap

A megnövekedett hatékonyság, a jobb hatótáv és a kiváló minőségű járműalkatrészek révén itt az ideje, hogy búcsút mondjunk a hatótáv szorongásnak és üdvözöljük a megnövekedett teljesítmény miatti elégedettséget. Az F650, amely jelenleg nem kompatibilis a NIUswap akkumulátorcserélő állomással, Sport és Pro változatban lesz elérhető, akár 95 km/h végsebességet biztosítva, két 72V 28Ah akkumulátorral és 5000W-os motorral. Az F600 és F650 e-robogók 2024-ben lesznek elérhetők Európában.

Niu F600

„Az XQi3 cross és enduro modellekkel nagy örömünkre olyan motorokat mutatunk be, amely a fiatalos réteget célozzák meg, a városi és off-road kalandok rajongóit szolgálják ki” – mondta Dr. Yan Li, a NIU Technologies vezérigazgatója.
„Elkötelezettségünk a kiválóság és az innováció mellett az SQi light moped és az Rqi nagy teljesítményű városi motorkerékpár megjelenésével is látható, célunk, hogy páratlan vezetési élményt nyújtsunk a városi ingázóknak és az izgalmakra vágyóknak egyaránt.

Niu F600

Továbbá az úttörő NIUswap akkumulátorcsere technológiával, valamint az F600 és F650 e-robogókkal sokoldalú és kényelmes közlekedési lehetőséget kínálunk a vállalkozásoknak és a motorosoknak, megalapozva a mobilitás átalakuló korszakát.”
Világelső elektromos kétkerekű járműgyártóként a NIU küldetése a városi mobilitás újradefiniálása, a hétköznapi élet jobbá tétele. A több, mint 50 országban elérhető és a Nasdaq-on jegyzett NIU hárommilliónál is több elektromos járművet értékesített világszerte, mióta 2015-ben bemutatta első e-mopedjét.

Niu F600

Nagy teljesítményű elektromos motorkerékpárok, e-robogók, kerékpárok és rollerek tervezése és gyártása révén 2023 augusztusáig a NIU felhasználók több, mint 20 milliárd km-t tettek meg szerte a világon. További információért látogasd meg a www.niu.com oldalt.

Szöveg és kép: AdvesMoto

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes