Harley-Davidsonnal érkezik az Ugly Kid Joe, a Tankcsapda és még sokan mások június 28-29-én a Műegyetem rakpartra

Családi, zenei, motoros fesztivál június 28-29-én a rakparton. 12 év alatt a belépés ingyenes. A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken az Open Road Days fesztiválon, a Műegyetem rakparton. A világhírű amerikai rockegyüttes olyan jól ismert dalokkal érkezik, mint az Everything About You vagy a Cats in the Cradle. Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon.

Szintén június 28-án, pénteken lép fel a fesztiválon Egri Péter és Mystery Gang, a blues koronázatlan királya, Little G Weevil, valamint a Gaxsta Zolee és a Kartellből és a Los Diavolos-ból ismert Takács Vilkó, aki a Harley-Davidson egyik nagykövete is egyben.

Open Road DaysA 35 éves
Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Days-en adja első idei budapesti nagy koncertjét. Szombaton a nagyszínpad programját az AK26 rapzenekar nyitja meg, amely a már 40 milliós nézettség fölött járó Blöff mellett új ASSASSIN című albumának legjobb számait is hozza a fesztiválra.
Lukács Laci, Sidi és Fejes Tamás „egy budapesti motoros felvonulás összes lóerejével felérő”, mindent elsodró évfordulós koncertje előtt a
„Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázat nyertese, a Pablo and the Escobars mutatja meg, milyen lendülettel érkezik az a zenekar, amely összesen 196 nevező közül nyerte meg a Tankcsapda előzenekara címet a Budapest Open Road Days-re. A „Légy a Tankcsapda előzenekara!” verseny különdíjasaként a FAQ Zenekar is fellép a fesztiválon.

Open Road Days


A fellépők sora közel sem ér itt véget:
a Budapest Open Road Days-en június 27-29. között 4 zenei színpadon több mint 20 zenei csemege várja a látogatókat. A fesztivál részletes programja IDE KATTINTVA érhető el.
Családoknak fontos infó, hogy 12 év alatt a belépés ingyenes. Jegyek elővételes kedvezménnyel ITT vásárolhatók!
A Műegyetem rakparton nappali programokban sem lesz hiány: a családi, zenei és motoros fesztiválra a szervezők a „kis és nagy motorosokat” is várják: ott a helye a motorok és a kétkerekű járművek minden rajongójának akkor is, ha motorozik, és akkor is, ha látványként ejtik ámulatba a nagyvasak.

Open Road Days


A
FAMILY-KID ZONE a fesztivál családi programhelyszíneként június 28-án és 29-én is olyan izgalmas gyermekprogramokkal várja a családokat, mint a Harley-Davidson motorszimulátorok, az elektromos gyermekmotorok, a gyerekeknek kialakított KRESZ park, valamint a Jurassic Park szimulátor. Tizenkét éves kor alatt gyerekeknek a belépés díjtalan! Eközben a felnőttek a Harely on Tour kamionnál ingyenes Harley-Davidson tesztmotorozáson próbálhatják ki, milyen érzés vezetni egy Harley-t.
Napközben a
STUNT ARÉNÁBAN a BMX és motoros kaszkadőr show-k egymás után ejtik ámulatba a közönséget. Josa Danny egyenesen Kaliforniából „repül” a Műegyetem rakpartra lélegzetelállító BMX produkciójával. Rob Alton és csapata bámulatos BMX bemutatóval készül az Open Road Days-re. Az Erdős Csaba és Erdei Balázs páros, valamint Mókus pedig parádés Stunt Show-val érkezik a fesztiválra.

Open Road Days


A
Sapka Művek és Ferry közreműködésével szervezett Custom Korzó Bike Show a teljes fesztiválterületen végigvonul. Az épített motorok kiállításán nem csak gyönyörködni lehet a motorokban, de magukkal az építőkkel is találkozhat a közönség.
A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a
Motor Stage, ahol a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Honda, a Piaggio csoport és a Suzuki részvételével zajló motorkiállítás mellett a színpadon a motoros márkaarcok és influenszerek közreműködésével szórakoztató és tanulságos beszélgetések zajlanak.
Június 29-én délben a sok száz motor részvételével induló Budapesti Motoros Felvonulás azoknak is látványos szórakozást ígér, akik nem vesznek részt motorral a felvonuláson.
FONTOS INFÓ XI. KERÜLETIEKNEK: mivel a Budapest Open Road Days a XI. kerület egyik legnagyobb idei rendezvénye, a szervezők Újbuda lakosait 50 százalékos kedvezményes jegyárral várják! A kedvezmény az UJBUDA kedvezmény kóddal érvényesíthető a jegyvásárlási felületen. A kedvezmény igénybevételéhez a helyszínen a belépéskor lakcímkártya bemutatása szükséges!

Open Road Days


JEGYEK ITT
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
web: www.openroad.hu
Facebook:
https://www.facebook.com/openroadriderscommunity/
Instagram: @openroad_riders
Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCAyiZy45lYObvG-zUqRtoSQ

Szöveg és kép: openroad.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes