Clover Airblade 3 – Szinte ikonikus!

Tíz év és három kiadás, úgy tűnik a Clover kabátja nem öregszik. A folyamatos „evolúciónak” köszönhetően a kinézete időtlen módon fenntartja a sport és meztelen motorokhoz illő megjelenését. Erőssége a szellőzés, a tökéletes illeszkedés és a női változat is segít fenntartani a folyamatos érdeklődést a ruházat iránt.

A két rétegű, minden évszakban használható AIRBLADE 3 kiemelkedő tulajdonságai
agresszív színsémákkal párosítva a „klasszikus bőr” sportruházat alternatívájaként, mindenekelőtt szélsőséges időjárási körülmények között – jelentősen magas vagy alacsony hőmérséklet – nyújt többet az újdonság.

A mellkason elhelyezett négy állítható levegő beömlő és a hátsó kimeneti nyílás biztosítja a légáramlást a nyári időszakban, ha szükséges hidegben egy praktikus termikus réteg segít melegen tartani a testet. Hirtelen felhőszakadás? A Clover Wet Jacket Pro ajánlott viselet, ez egy esőköpeny PVC-vel átszőtt poliészterből (így lélegző) és zsebben tárolható. 10 000 mm-es vízoszlopnak ellenáll, a neon sárga változat pedig nagy láthatóságot biztosít. Vissza a AIRBLADE 3-hoz, a „védelem és illeszkedés” kérdését nézve, olyan jellemzőket kínál a gyártó, amit minőségi szabványokban fogalmaztak meg.

A vállak és a könyök minősített védőelemei alapfelszereltségként állnak rendelkezésre, és opcionális CE minősítésű hátvédővel kiegészíthető. Az igényekhez igazodva, a ruhadarab számos beállító ponttal rendelkezik (kar, alkar, mellkas, mandzsetta és alsó derék állítás) és rugalmas részekkel készül az ujjakon. Az AIRBLADE 3 színösszeállításaiból három áll rendelkezésre – fehér / piros, fehér / sárga és fekete / fehér, a színek és a technikai jellemzők megtalálhatók a Lady változatnál is különböző méretekkel és speciális szabással.

A külső szövet „Duratek-4 Ripstop” és „Duratek-4” víztaszító kezeléssel a külső oldalon. A belső termoplasztik bélés kivehető. Férfiaknak S-től XXXL-ig, hölgyeknek XS-től XL-ig kínálják a kereskedők.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes