Triumph Scrambler 1200 XC / XE – Hepco &Becker kiegészítőkkel

Az új Triumph Scrambler 1200 XC / XE típusokkal az angol gyártó először lép olyan erős motorral a terepmotorozás színpadára, amit eddig csak utcai Bonneville modellek által ismerhettünk. A különleges megjelenés a régi Scrambler világot idézi, de a külcsín modern technológiát takar, ilyen például a kikapcsolható ABS és kipörgésgátló.

Az angolok semmit nem bíztak a véletlenre, az új terep motorokat felvértezték az utcai modelleknél már régóta használt vezetést támogató elektronikai eszközökkel.

Triumph Scrambler 1200 – Hepco&Becker


Motorozás közben az időjárási és a közlekedési körülményekhez legjobban illő motor teljesítményt is ki élehet választani. Az egyéni programozás mellett találunk még utcai, eső, off-road és sport sémát. Vadonatúj és a technológiát szerető kalandorok számára valószínűleg nagyon érdekes, a világ első integrált GoPro vezérlőrendszere a motoron, amit Bluetooth csatlakozási modulon keresztül lehet összekötni, és külön kiegészítőként kapható a márkakereskedésekben.

Triumph Scrambler 1200 – Hepco&Becker

A navigációs rendszer alapját a Google adja, ehhez kapcsolódik az új Triumph-App, és az így kapott adatok a TFT kijelzőn intuitív térkép formájában jelennek meg. Mindkét új Scrambler tehát sokat kínál, mégis a német Hepco&Becker kiegészítő gyártónak ez nem volt elég, és gondolt a túra alkalmasság és az utazási komfort növelésére. A jobb oldalon magasan vezetett kipufogó miatt csak a másik oldalra lehet C-Bow tartót szerelni, így a tárolási kapacitás csorbát szenved.

Triumph Scrambler 1200 – Hepco&Becker

Azonban egy hátsó csomagtartóra helyezett táskával enyhíthetünk az így felmerült problémán. Az optimális védelem érdekében kialakított bukócső és a hálós fényszóró védő hivatott védeni a felverődő kövektől az érzékeny alkatrészeket. A védelmi funkció mellett, nem elhanyagolható a megjelenés, ezek a kiegészítők tovább fokozzák az egyedi off-road hatást.

Triumph Scrambler 1200 – Hepco&Becker

További egyedi alkatrészekkel lehet a funkcionalitást növelni, ilyen a központi állvány vagy az egyszerűen felcsavarozható csomagtartó és felső doboz rögzítésére alkalmas platni. Valljuk be, így nem nehéz rápörögni a terep motorozásra…

Szöveg: Buny

Kép: Hepco&Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes