Oldtimer Show Budapest 2023

Idén 18. alkalommal kerül megrendezésre Nemzetközi oldtimer jármű kiállításunk. A helyszín ismét az autentikus helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park (Bp.-Zugló). A rendezvény fő látványossága az oldtimer autók és motorok kiállítása lesz a mozdonygarázsban. 28 szervizakna fedésével 4.700nm-es kiállítóterem jött létre, ahol excluzív automobilok és motoros biciklik lesznek kiállítva. A tematikus szekciókban az olasz kisautóktól az amerikai nagy vasakig teljes lesz a repertoár.

Tematikus szekciókban lesznek elhelyezve az autók és ugyanazon ország motorkerékpár gyártmányai. A kiállítás korelnökei a 112 éves Benz Roadster 1911’ fakerekű automobil és a 113 éves Terrot 1910’ antik motorbicikli. A szervezők a keleti blokk modelljeiről sem feledkeznek meg, hiszen ezen nőttünk fel.

Oldtimer Show 2023


A Kispolskitól az elnöki Csajkáig láthatók lesznek gyerekkorunk álomautói. A ma divatos „youngtimer” sportautókból igen szép példányok lesznek kiállítva. A szervezők a gyerekekre is gondoltak, hiszen itt lesz élőben a rajzfilm legenda: Villám McQueen és a beszélő autó KITT. A mozdonygarázsban veterán kerékpárok kiállítása is lesz a Keleti-Pályaudvar makett előtt. A kiállítás színvonalát számos külföldről érkezett antik automobilok emelik. A szokást megtörve két új stílusú bemutató stand is lesz, ahol restomod és extrém átépített autók lesznek kiállítva. Mindez az októberben rendezendő „Tuning és Retro Fesztivál” előszele, ami szintén a Vasúttörténeti Parkban lesz megrendezve.
Az Oldtimer Show nem csak kiállítás. A rendezvény összesen 10 hektáros területen terpeszkedik, ahol rengeteg a látványosság és a kiegészítő program. Szombaton „Tuningautó Kiállítás” lesz a Víztorony Park részen, vasárnap ugyanitt „OT Találkozó” Jaguar Club Találkozó és ACCH amerikai autótalálkozó.

Oldtimer Show 2023

A nagy parkhoz kapcsolt Víztorony Parkban veterán katonatáborok, tájház múzeum, állatkarámok, vidámpark és versenyautó kiállítás színesítik a programkínálatot. Újdonság a nagy parkban elhelyezett sportautó kiállítás a lakókocsi kiállítás helyszínén. A nagy parkban háztáji vásárok lesznek a „Gasztro” és „Kézműves” utcákban. A díszkútnál piknik parkot neveztünk ki a nagycsaládosoknak.
A gyerekek nagyon sok ingyenes programon játszhatnak kifulladásig: íjászkodás, airsoft lövészet, kézműves foglalkoztató, mesterség bemutató, arcfestés, gyerekrajz verseny, állatsimogató és kézműves termelőeszközök interaktív kiállítása. Játszótér, wurstli, vasútmodell és terepasztal kiállítás teszi teljessé a gyerekparadicsomot.
A felnőttek Európa legnagyobb gőzmozdony és vasúti kocsi kiállításait láthatják. Sok újonnan befejeződött vasúti jármű restaurálás lesz kiállítva! Látható lesz az Aranyvonat és a 120 éves teakfa kocsi. Az Oldtimer Show alkalmából az összes vasutas interaktív program életre kel! F

Oldtimer Show 2023

el lesz fűtve egy igazi gőzmozdony, lesz sínautó, lóvasút, hajtányok, kerti vasút és mozdonyforgatózás (utóbbi díjmentes).
A 18. Oldtimer Show 3 napon át lesz látható a következő nyitvatartási időben: ápr. 14. (péntek) 12:00-18:00, ápr. 15. és 16. (szo. és vas.) 09:00-18:00-ig. A parkolás a látogatóknak díjmentes! A park tömegközlekedéssel és kerékpárral is megközelíthető. MÁV Esztergomi vonalán a Vasútmúzeum megállóban lehet leszállni. A parkban kulturált mosdók és WC-k szintén díjmentesek. A látogatók uzsonnájukat behozhatják a rendezvényre. Jegyek elővételben nem, csak a helyszínen lesznek megvásárolhatók: készpénzzel, SZÉP kártyákkal és bankkártyákkal. Bővebb információk itt:
www.oldtimershow.hu

Szöveg és kép: oldtimershow.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes