Ducati Diavel V4 gyári kiegészítők

A Diavel V4 siker története folytatódik 2023-ban, a modell stílusos, sportos és túra kiegészítőket kapott. A három különböző csomag, amelyeket az idei motorhoz készítettek,segítenek a tulajdonosoknak ízlésüknek megfelelően kialakítani saját cirkálójukat.

A rafinált stílus elemeknek köszönhetően az erőtől duzzadó, nagy csupasz motor és izmos cirkáló nagyon elegáns ötvözetét képezi ez a motor.

Ducati Diavel V4 kiegészítők


A műszaki alapok és a komfortos vezető pozíció agilitással és kiváló vezethetőséggel ruházza fel ezt a modellt, nem véletlen, hogy készültek hozzá különböző stílusú kiegészítők. Az ülés vezetőnek és utasnak egyaránt kényelmes utazást biztosít a túrák során, ezt már az alap modellnél is leszögezhetjük, de azért ezen a téren is tudtak újdonságot hozni a gyáriak.

Ducati Diavel V4 kiegészítők

A sportos karakterre vágyók a kiegészítők közül az eloxált tank borítással utánozhatatlan külcsínt tudnak biztosítani, és tökéletes elegyét valósítják meg a biztonságnak, a funkcionalitásnak és a stílusnak. Az első és hátsó sárvédő, a tank burkolat, valamint a kipufogó borítás szénszálas kialakítása a kortárs trendeknek megfelelő. A Rizoma kezelő elemek, tükrök, kuplung és főfékhenger tartálytetők és az olajbetöltő sapka mart alumíniumból készült darabjai vonzzák a tekintetet.

Ducati Diavel V4 kiegészítők

Az első féknyergek vörös és fekete fényezése is erős vizuális benyomásként hat az emberre. Emellett a fék teljesítmény sem elhanyagolható a Brembo különleges fékbetéteinek köszönhetően. A gyáriakhoz képest ezek az alkatrészek a különleges fényezésük miatt karaktert, minőségi megjelenést adnak az adott résznek, és ezzel teszik még egyedibbé az összképet. A túra csomagot kifejezetten a hosszútávok leküzdését célul kitűző tulajdonosoknak ajánlják.

Ducati Diavel V4 kiegészítők

A fűthető markolat, az utas háttámlája vagy az oldaltáskák, mind-mind ezt a célt szolgálják. A vízálló huzattal rendelkező táskák eltávolítása után a motor megjelenése semmilyen csorbát nem szenved, hiszen a tartó konzol belesimul az ülés vonalába. Az alumínium felnik ultra modern kialakítása esztétikus és elegáns, miközben belelátjuk a dinamizmust és a könnyedséget.

Ducati Diavel V4 kiegészítők

Az erő megjelenítése mellett iparművészeti alkotásokra jellemző formák öltenek testet a kerekeken, amit hangsúlyoz az első 3,50 ” x 17″-es és a 8,00 ” x 17″-es hátsó méret.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes