A HARLEY-DAVIDSON LEGÚJABB CVO MODELLJEI

Már 1999 óta a Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO) modellek igazi különlegességnek számítanak a korlátozott darabszámban gyártott motorok között az egyedi megjelenés, stílus, kézi gyártású alkatrészek és fényezésük, valamint csúcsteljesítményük miatt.

Az évtizedek alatt a Harley-Davidson formatervezői és mérnökei folyamatosan újabb és újabb mérföldköveket értek el a motorok fejlesztése terén és mutattak be radikális újításokat a jobb vezethetőség érdekében. Természetesen eközben tiszteletben tartva örökséket és ikonikus helyüket a rajongók szívében és emlékeikben, szerte a világon.

Harley-Davidson Street Glide CVO 2023



“A megújult CVO Street Glide és CVO Road Glide bemutatásával újragondoltuk a két legikonikusabb Harley-Davidson motorkerékpárt és újradefiniáltuk a CVO határait” mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és vezérigazgatója. “Az alapoktól kezdve újraképzeltünk mindent a két új motoron, ahol az innováció, a formatervezés, a mérnöki munka és a technológi új korszakát vezetjük be, miközben kibővítjük a Harley-Davidson CVO fogalmát és ezáltal a Grand American Touring családot új szintre emeljük. Az új CVO Street Glide és CVO Road Glide szakítanak a megszokásokkal és a Harley-Davidson vezetési élményt egy új dimenzióba repítjük.”
“Ezek a vadonatúj mégis tagadhatatlan Harley-Davidson formatervek egységes és dinamikus áramvonalat adnak az első sárvédőktől az oldaltáskákig.” mondta Brad Richards, Harley-Davidson tervezési alelnöke és kreatív igazgatója, aki az új motorok külsőjéért felel.

Harley-Davidson Road Glide CVO 2023

A CVO Street Glide és CVO Road Glide modellek minden korábbi generációnál nagyobb fokú vizuális változáson mentek át és forradalmian újragondolják a korábbi modellek történelmi művészetét. Ahogy minden Harley-Davidson motor, az új modellek is az időtlen vágyakozás érzését keltik az emberben.”
2023 Harley-Davidson CVO
Street Glide

A 2023-as CVO Street Glide modell új denevér fejidomja megújult designjával és alacsonyított szélvédőjével a gyorsaság érzetét kelti. A fényszóalatti bevágások hangsúlyosabbak, és az irányjelzőket beépítették a kiegészítő lámpák mellé. Míg a denevérszárnyas burkolat ikonikus „T” alakja megmaradt, a sziluett és a grafikai körvonalak modernizálódtak a frissített felületekkel. Az új fejidom formatervileg integrálódik a tankkal, az oldalsó elemekkel és az oldaltáskákkal. Az „Omega-alakúfényszóró azonnal felismerhetővé teszi az új modellt, az irányjelzőket pedig tökéletesen beillesztették a bal és jobb oldali lámpaelemekbe.

Harley-Davidson CVO 2023


2023 Harley-Davidson CVO Road Glide
A vadonatúj CVO Road Glide modell fejidomja agresszívabb lett a 2022-es “cápaorrhoz” képest, és jobban belesimul a tank, az oldalsó elemek és az oldaltáskák formájába. Az egy lámpatestből álló ledes fényszóró széles, vízszintes formájú, mégis úgy tűnik, mintha két elemből állna, emlékeztetve az összes korábbi Road Glide modell egyik fő jellegzetességére. Az irányjelző lámpák pedig a jellegzetes világítás külső részeibe lettek beépítve.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes