Suzuki V-Strom modellek Hepco & Becker kiegészítőkkel

A Suzuki V-Strom már fogalom a túra motorosok körében. A 800-as verzió szakított a hagyományokkal, idéntől soros, kéthengeres erőforrás hajtja a motort, a nagyobb testvér még a V2-es elrendezésű blokkal szeretne hódítani. Mindkét családból beállítottak egy-egy motort a Hepco & Becker fejlesztő részlegére, hogy megfelelő kiegészítőkkel lássák el a népszerű gépeket.

A Suzuki 2023-as modell palettáján két vadonatúj, kéthengeres modell szerepel V-Strom 800 néven.

Suzuki V-Strom 800 – Hepco & Becker


A Hepco & Becker fejlesztői érdemesnek tartották ezeket a motorokat arra, hogy néhány uatzáshoz nélkülözhetetlen kiegészítővel szereljék fel. A szállítási lehetőségek széles körű kiaknázása érdekében az Xplorer Cutout készlet volt a legkézenfekvőbb megoldás. A felső doboz rögzítésére ott van az Alu- és Easyrack tartó.

Suzuki V-Strom 800 – Hepco & Becker

A motor stílusához illik a felső doboz, de a csomagtartóra rögzített zsák is, ezért a felső részre csomagtartó szélesítőt szintén választhatnak a tulajdonosok. Ebben a körben megnyílik a lehetőség a kisebb táskák használatára a Minirack segítségével. A bukócsőre rögzíthető V1 táskákkal pedig további csomagszállítási lehetőség nyílik. A mindennapos közlekedést jól szolgálja egy megfelelő méretű tanktáska, erre a Lock-it rendszer lehet a legjobb megoldás és a hozzá illeszthető táskák kínálata.

Suzuki V-Strom 800 – Hepco & Becker

Ha mindez túl sok lenne, arra is találtak megoldást, a C-Bow tartókra rögzíthető táskák mérete kisebb, mint a fent említett dobozoké, és ezek könnyen felrakhatók vagy levehetők a helyükről. A több fény jobb látást eredményez, ezt LED kiegészítő lámpák felszerelésével a legegyszerűbb megoldani. A biztonságos leállításhoz szélesítő áll rendelkezésre az oldalállvány aljára, a lánc karbantartási műveleteket a központi állvány segítsével könnyíti a német cég.

Suzuki V-Strom 800 – Hepco & Becker

Aki további védelmi kiegészítőkre vágyik, azoknak a motort és tankot védő bukócső, markolatvédő, karter védő és lámparács áll a rendelkezésére.
A “normál” V-Strom 1050 szintén átesett egy kiegészítő fejlesztési eljáráson. A rögzített doboztartó rendszernek köszönhetően bővült a csomagszállítási kapacitás a csatlakoztatható dobozok mérete szerint.

Suzuki V-Strom 1050 – Hepco & Becker

A kisebb táskákat kedvelő tulajdonosoknak rendelkezésére áll a C-Bow rendszer a hozzá illeszthető táska kínálattal együtt. Természetesen ennél a modellnél is gondoltak a felső doboz rögzítésére, Alu- és Easyrack tartók szerelhetők fel a gyári csomagtartóra. A nagyobb táskák rögzítéséhez a csomagtartó szélesítés itt is elérhető. A kiegészítő Led fényszórók, a bukócső, a markolatvédő, fényszórórács, és kartervédő további védelmet jelenthetnek a rongálódások elkerülésére.

Suzuki V-Strom 1050 – Hepco & Becker

A bukócsőre szerelhető V1 táskák ezen a modellen is jól mutatnak, a további szállítási kapacitás növelésére pedig ott vannak a Lock-it rendszerű tanktáskák.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes