Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

Egy modell azoknak, akik szeretnek korlátlanul utazni, maximális vezetési kényelemmel és a lehető legnagyobb biztonságban. A Multistrada V4 S Grand Tour megtestesíti mindazokat az értékeket és jellemzőket, amelyek mindig is korát megelőző motorkerékpárrá tették a típust. A Multistrada valójában az a zászlóshajó olt mindig, amiben a Ducati olyan innovációkat és technológiai fejlesztéseket vezetett be, mint például a Riding Modes, amelyek segítettek újradefiniálni a motorkerékpár ipart.

A Multistrada V4 S Grand Tour egy teljesen felszerelt motorkerékpár az S modell alapjain, a biztonság és a vezetési kényelem növelése érdekében alapfelszereltségként fel van szerelve radarrendszerrel, amely adaptív sebességtartó automatikával (ACC) és sávváltás-asszisztenssel (BSD) is segíti a vezetőt.

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour


További biztonsági felszerelés a TPMS guminyomás visszajelző. A széles körű alapfelszereltség részét képezik a LED-es fényszórók is. A Multistrada V4 S Grand Tour oldaldobozain a motorkerékpár színével egyező betéteket helyeztek el, a 60 literes össztérfogatnak köszönhetően hosszabb utakra is elegendő hely van a csomagoknak. A vezetési kényelmet a markolat, valamint a vezető és az utas ülés fűtése is növeli.

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

A Multistrada V4 S Grand Tour a V4 Rally modelltől is kapott néhány alkatrészt. Ilyen a kormány rögzítés, az utasülés, ez utóbbi optimális támaszt nyújt hosszú utakon. A Multistrada V4 család minden modelljéhez hasonlóan a Grand Tour is navigációban a telefon tükrözés funkciót használja.

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

Ez lehetővé teszi a 6,5 ​​hüvelykes TFT-kijelzőn színes térképek megjelenítését. A Minimum Preload funkcióval a lengéscsillapító előterhelésének minimálisra csökkentésével változtatja az ülés magasságot. A példaértékű karbantartási időközök (60 000 km-enkénti szelephézag ellenőrzés), valamint a 4EVER Ducati és Roadside Assistance programok biztosítják a gondtalan utazást. A 4EVER Ducati 4 év, futásteljesítmény korlátlan garanciát kínál. Utazás közben felmerülő problémák esetén csereautó és éjszakai szállás 4 csillagos szállodában, és mindezt a világ több mint 90 országában működő, több mint 800 hivatalos Ducati márkakereskedőből álló hálózat biztonságával nyújtja.

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

A Multistrada V4 S Grand Tour különleges grafikával gazdagodik, amely egyszerre elegáns és dinamikus.

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

A karosszéria fényezését a váz, a lengőkar, az oldal dobozok és a kormány fekete színe tükrözi. A vezető és a pilóta ülését speciális grafika díszíti. Az 1158 cm³ lökettérfogatú V4 Gran Turismo motorja 170 LE-t (125 kW) ad le 10 500-as fordulatszámon, maximális nyomatéka pedig 125 Nm 8750 ford./percnél. A nyomatékgörbe különösen lineáris és progresszív reakciót garantál minden sebesség tartományban. A mindössze 66,7 kg tömegű erőforrás a V4 Gran Turismo-t a teljesítmény és a könnyedség mércéjévé teszik kategóriájában.

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

Vannak olyan kifinomult műszaki megoldások is, mint például az ellentétes irányban forgó főtengely, amely a Ducati Corse MotoGP-ből származik, és kifejezetten a kerekek forgási erői ellen dolgozik.

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

A motort lenyűgöző zökkenőmentes erőleadás jellemzi alacsony fordulatszámon, emellett gazdag nyomatékot ad közepes fordulatszámon és a sportos teljesítmény sem marad el a felső fordulatszám-tartományban. A Multistrada V4 S Grand Tour elektronikai csomagja a már említett rendszereken kívül a legújabb technológiát kínálja a biztonság, a menetkényelem, a teljesítmény terén. Az inerciális platform (IMU) vezérlése alá tartozik a kanyar ABS, a Ducati Wheelie Control (DWC), a Ducati Traction Control (DTC), a kanyarfényszórók (DCL) és a Vehicle Hold Control (VHC) funkciói. A Multistrada V4 S Grand Touron az inerciális platform folyamatosan kommunikál a Ducati Skyhook Suspension (DSS) félaktív futóművezérlő rendszerével is.

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

Ez a rendszer nem csak a vezetési körülmények elemzésére és a villa és lengéscsillapító hidraulika azonnali beállítására képes, hanem első alkalommal integrálja az automatikus szintezés funkciót is. Az Autoleveling funkció érzékeli a motorkerékpár menetmagasságát és önállóan állítja be, hogy az ülés a talajtól ideális magasságba kerüljön a különböző vezetési konfigurációkban, a felhasználó számára már elérhető (manuális) opciókon felül: Rider, Rider plus Suitcase a terhelés függvényében. Végül a Ducati Connect rendszeren keresztül megvalósított okostelefon tükrözési funkciók sem maradhatnak el. Bár a Multistrada V4 S Grand Tour igen széles alapfelszereltséggel rendelkezik, még mindig bőven kínál lehetőséget az egyéni igények kielégítésére.

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

Ilyenek a vezető és az utas ergonómiai igényeinek kielégítésére kialakított ülések, süllyesztőkészletet és különböző szélvédők. Aki tovább kívánja javítani a motorja túraképességét, például a felső dobozzal vagy táskával. Lehetőség van a sportosabbá tételére különféle karbon vagy mart alumínium alkatrészek felszerelésére is. A tartozékok között megtalálhatók a különböző karok és lábtartók, dinamikus LED-jelzők, valamint tömör anyagból mart fék- és tengelykapcsoló-folyadék tartályok. Az új Multistrada V4 S Grand Tour novembertől kapható a Ducati márkakereskedőknél.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes