Vespa Primavera és Vespa Sprint S

A Vespa „kis testű robogói” mindig a márka legfiatalabb és legurbánusabb szellemét képviselte, és mostanra teljesen megújult. A két modell, a Vespa Primavera és a Vespa Sprint S különböző variációkat és motor lökettérfogatot kínál, még az elektromos változatban is van teljesítmény különbség.

A Piaggio Centro Stile kitett magáért, új anyagok bevezetésével és gondosan átdolgozott részletekkel fokozta a Vespa Primavera és a Vespa Sprint S amúgy is egyedi tulajdonságait és szellemiségét.

Vespa Primavera 125


A kormány környéke vadonatúj, csakúgy, mint a markolatok és az elektromos kezelőszervek, amelyeknél nagy figyelmet szentelnek a részleteknek és a funkcionalitásnak. A lábvédő hátoldala szintén új, növelve az anyag- és összeszerelési minőség érzetét.

Vespa Primavera Tech

A sárvédő új címere (csak a Vespa Primavera esetében), valamint a központi kormányburkolat új megjelenése, és kidolgozása alkotja a megújult és frissített stíluselemeket. Még az ülést is tovább finomították, köszönhetően a kiváló felületet biztosító új anyagok használatának.

Vespa Sprint S 125

A Primavera Tech változata kulcs nélküli indítórendszerrel és TFT-műszerekkel készül, amelyeken keresztül a Vespa MIA multimédiás platform által kínált funkciókat lehet kezelni. A többi változat analóg/digitális műszerfala is új, de már mindegyik teljes LED-es világítási rendszerrel rendelkeznek. A Vespa Primavera és a Vespa Sprint S ultramodern Euro 5+ szabványnak megfelelő 50, 125 és 150 köbcentiméteres motorokkal kapható, háromszelepes hengerfejjel és befecskendezéssel gördülnek le a szerelő szalagról.

Vespa Primavera 125

A Vespa Primavera és a Vespa Sprint S elektromos változatai is léteznek, az egyik a moped szabványoknak megfelelő sebességgel, a másik pedig vezetői engedéllyel, és Primavera Tech felszerelési csomaggal kerül az üzletekbe. A moped változatok immár kivehető akkumulátorral rendelkeznek, így otthoni körülmények között is kényelmesen tölthetők.

Szöveg: Buny

Kép: Vespa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes