BMW F800GS – Hepco & Becker

Kész vagy az utcát is meghódítani, teszi fel a kérdést a német kiegészítő gyártó. Ha igen a válasz, akkor a BMW F800Gs motorodhoz most még több hasznos dolgot találsz a katalógusukban. A Hepco & Becker itt elsősorban az általa már jól bevezetett poggyász és biztonságot növelő kiegészítőkre gondolt.

Ha felteszed magadnak a kérdést, hogy a motoros kalandok átélése során jó volna a csomagot védeni az esőtől, széltől, napsütéstől védeni, de mégis hogyan?

BMV F800GS – Hepco & Becker


Akkor a választ, a típus specifikus kiegészítők között hamar megtalálod a Hepco & Beckernél. Ehhez a motorhoz a Lock-it rendszerű gyorsan fel-és leszerelhető doboztartó rendszert illesztettek. Ezzel biztosan a helyén maradnak a dobozok, amelyek közül a legjobban talán a Xplorer Cutout szett illik ehhez a modellhez. Mert nem csak a vihető poggyász mennyisége a fontos, hanem a külalak is.

BMV F800GS – Hepco & Becker

Ha nem akarsz hegyen-völgyön, országhatárokon át barangolni, elég egy hétvégi kiruccanás is, akkor a C-Bow rendszerű táskatartóra érdemes egy pillantást vetni. A kínálatban szereplő táskák és dobozok közül megfogod találni a neked legmegfelelőbbet megjelenés és tároló kapacitás terén egyaránt. A Basic tanktáska tartó rendszerrel a benzintartály beöntő nyílásához rögzített zár rendszer segítségével lehet egy pillanat alatt feltenni, illetve levenni a táskát a helyéről.

BMV F800GS – Hepco & Becker

Amennyiben elengedhetetlen számodra a hátsó doboz, akkor az Alu- és Easyrack tartók segítségével rögzítheted a kínálatban szereplő felső dobozok közül a neked legjobbat. A csomagok után essen néhány szó a motor védelméről is. Évtizedes tapasztalatokra építve készült a tank és motort védő bukócső az F800GS-hez is, ami kiegészíthető kartervédővel, kézvédővel és lámpavédő ráccsal.

BMV F800GS – Hepco & Becker

Mindezek az off-road kihívások terén jelentenek védelmet a motor számára, hétköznap viszont a terep rally megjelenést hangsúlyozza a nagyvárosi utakon. Egy másik előnye a bukócsőnek, hogy a hozzá rögzíthető V1 táskákkal tovább növelhető a tároló kapacitás. Az oldalállvány szélesítés laza talajon segíthet biztosabban leállítani a motort, ezzel is szolgálva a biztonságot.

BMV F800GS – Hepco & Becker

A bukócsőre szerelhető LED fényszórók ma már elengedhetetlen tartozékai egy ilyen gépnek, ennél a motornál sem hagyták el a fejlesztők. A motoros iskolák számára készül még a kormány és a hátsó rész védelmére szolgáló széles bukócső, hogy a napi rutin során ne érje nagy kár a gépet, ha valakinek nem sikerül jól egy manőver.

BMV F800GS – Hepco & Becker

Tehát mire vársz még?

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes