Két Eliminator modell, három szín

A Kawasaki termékcsalád viszonylag friss kiegészítése, az Eliminator 500 2025-ben továbbra is két típusspecifikációban lesz elérhető, és a potenciális tulajdonosok három új szín közül választhatnak. Aki még nem határozta el magát, érdemes egy pillantást vetni az újdonságokra.

A „Just Ride” koncepcióra épülő Eliminator 500 a Kawasaki új soros, kéthengeres, négyütemű, közepes teljesítményű motorjával (amelyet az új Z és Ninja 500 modellekben betöltött szerepére is hangoltak) felszerelve érkezik jövőre a boltokba.

Kawasaki Eliminator 500


Nagy kijelző, alacsony légellenállás jellemzi a motorokat, amit a városokban megszokotthoz képest egyedi stílus jegyek különböztetnek meg. Egy könnyen vezethető, A2-es vezetői engedély kategóriához igazított teljesítménnyel rendelkező gép a közepes kategóriában kíván sikereket elérni.

Kawasaki Eliminator 500

Az úgynevezett „belépőszintű” szegmens iránti hatalmas érdeklődés hívta életre, de itt kiélezett a versenya vásárlókért, ezért a Kawasaki három teljesen új színt kínál 2025-re, hogy növelje az Eliminator vonzerejét. Az alapmodellhez a következő szezonban két színt kínálnak, a fekete (Metallic Flat Spark Black) és a fehér (Pearl Robotic White) árnyalatot, míg az SE modellt szürke-fekete (Metallic Carbon Grey/Flat Ebony) fényezéssel szállítják. A 2025-ben az Eliminator 500 tulajdonosok táborába a belépés egyszerű, csak válassz egy színt, majd „Just Ride”.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes