A 2025-ös Z sorozat színei

A Kawasaki örök népszerűségnek örvendő Z sorozatának motorkerékpárjai csak néhány színben lesz elérhető az eddigiek közül, a többség pedig vadonatúj lesz. Nézzük milyen változások elé néz a sorozat színpalettája.

Az idei árnyalat marad a Hypernaked Z H2 SE esetében, a metál matt grafénacél szürke/tükörbevonatú fekete színben lesz elérhető, míg a standard modell smaragdzöld/metál matt grafénacél szürke/metál Diablo fekete színben érkezik.

Kawasaki Z H2 SE


Ami a Z650-et illeti, két új színopció jelenik meg a metál vörös és a metál fekete – zöld kombinációban. A világszerte sikeres RS sorozat 2025-ben három új opcióval érkezik a Z650RS és a Z900RS formájában. A város utcáin jövőre merész lesz a Z650RS ében, ében-zöld vagy ében-sárga párosítás.

Kawasaki Z650RS

Ez azonban aligha árulja el a teljes történetet, az ében – zöld változat a híres Z1 grafikai elemeit idézi, és az ében – sárga a későbbi, legendás Z1B külalakját idézi meg. A múltba tekintve a Z900RS metál fekete és vörös színben jelenik meg – ismét kedves emlékeket idézve a múlt híres Z modelljeiről.

Kawasaki Z650

Az egyre népszerűbb SE modell fekete – metál matt szürke festéssel érkezik. 2025-ben a színek változnak, miközben a Z alapvető szelleme továbbra sem változik.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes