A Nolan a MotoGP 75. évfordulója alkalmából egyedi sisakkal jelentkezett

Különleges hétvége volt a MotoGP számára Silverstone, több mint 75 éve rajongók millióit vonzotta és ragadta meg szerte a világon ez a sportág. A Nolan a 75. évfordulóra egyedi festéssel, a kategóriájában legjobb zárt sisakjával a X-804 RS U.C modellel készült.

X 804 RS Ultra Carbon


A Nolan-nak a verseny iránti hihetetlen szenvedélyből, valamint az egyre biztonságosabb és technológiailag fejlettebb sisakok gyártásában való abszolút kiválóságból fakadó útját egy kiállízáson mutatták be, a versenyzők legintenzívebb versenypillanatait és történeteit karrierjük során: Dani Pedrosa N-92-je (baleset – 1996), Carlos Checa N-92 (baleset – 1998) és X-901 (jerezi baleset – 2001), Toni Elias X-902-e (2002), Dani Pedrosa N-93-a (2003), Chaz Davies N-94-e (Estoril balesete – 2005), Casey Stoner N-94-e (baleset – 2006), Jorge Lorenzo X- 801 RR Golden Edition (2007) és X-802 Black Mamba (2011), Casey Stoner X-802 R (a szemellenzőn aláírva – 2012).

X 804 RS Ultra Carbon

A fontos történelmi áttekintés mellett, újdonságok „gazdag jövője” címen látható volt az X-804 RS U.C sisak is. A gyártási minőség és a stílusos elegancia, amelyet ez a 75-ös számmal és 1949-es és 2024-es évszámmal ellátott, arany-fehér-fekete grafikáka egy Nolan-kollekció első elemét mutatja, amely már 2025-re a megújult és elegáns márkaidentitást tűzi ki célul. Három egyedi darab a 75. évforduló festményében, amely egy különleges kezdeményezés számára készült, amilyen egy online árverés, és ennek bevételét a Two Wheels for Life szervezetnek adják, hogy anyagiakkal segítsék az egészségügyi és életmentő tevékenységüket. A Silverstone-ban tartott sajtótájékoztatón Enrico Pellegrino, a Nolangroup vezérigazgatója a következőket mondta: Büszkék vagyunk arra, hogy a Dornával és a jelenlévőkkel együtt ünnepeljük ezt a különleges évfordulót.

X 804 RS Ultra Carbon

Sok közös értékünk van, köztük a szenvedély, az állandó erőfeszítés és az elért eredmények, amelyek egyre ambiciózusabb célok felé hajtanak. Ezt úgy érjük el, hogy történelmünk egy töredékét elhoztuk ide Silverstone-ba, bemutatva 10 olyan sisakot, amelyek verseny történelmet írtak, és egy pillantást vetünk arra, hogy a MotoGP 75. évfordulójára bemutatunk egy exkluzív grafikát, ami meghatározza a jövőjét márkánknak és termékeinknek. A sisak nemcsak a motorosok biztonságának alapvető tartozéka, hanem a stílus képviselete és kommunikálása is volt, és mindig is lesz. Dan Rossomondo, a Dorna Sports ügyvezető igazgatója elmondta: Büszkék vagyunk arra, hogy partnereinkkel együtt ünnepelhetjük a MotoGP történetét, és megoszthattuk ezt a kiállítást a médiával és a vendégeinkkel ezen a hétvégén.

X 804 RS Ultra Carbon – 75. évforduló MotoGP

Fantasztikus látni az evolúciót és az innovációt ezekben a termékekben, amelyek valódi áttekintést adnak a sportág különböző területein elért fejlődéséről. Természeténél fogva ez a sport előremutató, de minden előrelépést a jóra kell építeni. Szeretnénk megköszönni Nolan-nak, hogy elhozta ezeket a sisakokat erre a kiállításra, és megosztotta velünk történetüket, és reméljük, hogy vendégeink élvezni fogják, ha közelebbről is megtekinthetik a történelem ezen darabjait.

Szöveg: Buny

Kép: Nolan

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes