Ducati DesertX Rally – Hepco & Becker

Mindegy hogyan döntesz a kiegészítőket illetően a DesertX Rally esetében, biztos nem fogsz mellé nyúlni. Akár a dobozok vagy a könnyű táskák kerülnek a motorra, biztosak abban a Hepco & Becker-nél, hogy a csomagszállítás egyik legjobb módja mellett tetted le a voksodat.

A speciálisan fejlesztett Xplorer Cutout dobozokkal maximálisan kihasználhatod a poggyászok számára kialakított helyet a motorodon.

Ducati DesertX Rally – Hepco & Becker


A C-Bow tartókkal stílusos táskákat vagy kisebb űrtartalmú dobozokat illeszthetsz a motorhoz, amelyek tökéletesen illeszkednek a járműved stílusához. Az Alu- és Easyrack felső doboztartók, ahogy a Minirack csomagrögzítésére szolgáló platni vagy a csomagtartó szélesítés is tovább növeli a szállítási kapacitást, legyen szó felső dobozról vagy hengerzsákról, esetleg táskáról. A megfelelő védelem érdekében a tankot védő bukócső készült a modellhez, ami fekete vagy fehér színben érhető el.

Ducati DesertX Rally – Hepco & Becker

A karter védőről sem feledkeztek meg, ez alumínium vagy fekete árnyalatban érhető el. A fényszóróra lámpavédőrácsot lehet szerelni a felverődő kövek elleni védelem érdekében. Emellett az oldalállvány felfekvési felületének szélesítésére szolgáló kiegészítőt is a DesertX Rally-hoz igazították. A poggyászok további elhelyezésére az Epic 11 tanktáska szolgálhat, amit hevederekkel lehet rögzíteni, valamint a V1 bukócsőre rögzíthető táskák szolgálhatnak még további csomag elhelyezési megoldással.

Ducati DesertX Rally – Hepco & Becker

A bukócsőre felfér még a Nova LED kiegészítő fényszóró is, hogy a Rally kinézetet teljesen kiaknázza a tulajdonos. Így nem nehéz a Ducati DesertX Rally-val újabb és újabb kalandokat átélni.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes