Hepco & Becker kiegészítők Triumph modellekhez

Folyamatosan dolgoznak a Hepco & Becker fejlesztői a különböző márkák típusain, hogy a piacon kapható legtöbb motorhoz megfelelő csomagszállítási kapacitást és védelmi funkciókat betöltő kiegészítőket tudjanak kínálni. A legutóbb a Triumph két modellje vendégeskedett ott.

A Triumph Scrambler 400 X esetében a személyre szabott kalandélmény fokozása volt a cél. A C-Bow tartóknak köszönhetően a gyártó által kínált ilyen rögzítő rendzerrel rendelkező táskák és dobozok közül számos lehetőség nyílik a poggyász elhelyezésére.

Triumph Scrambler 400 X – Hepco & Becker


Az Alu- és Easyrack tartók jóvoltából a hátsó dobozok rögzítése sem jelent gondot már. Az Easyrack tartóval táska is használható a csomagszállításra. A csomagtartó szélesítéssel már hengerzsákok is biztonságosan elhelyezhetők. A biztonság érdekében fekete bukócsővel, és oldal állvány szélesítéssel látták el a motort. A kalandmotoros kinézet hangsúlyozására és a jobb megvilágítás érdekében Nova-LED kiegészítő fényszórók felszerelésére is lehetőség van.

Triumph Scrambler 400 X – Hepco & Becker

További poggyász elhelyezésére az Epic 11 hevederes rögzítéssel rendelkező tanktáskát ajánlják.
A Tiger 900 GT és Pro változatokhoz is széles tartozék sorozatot alakítottak ki a komfort és a biztonság elérése érdekében. A fejlesztések kiterjedtek egy stabil oldaldoboztartó rendszer megalkotására, és a C-Bow rendszerű tartót is hozzáillesztették a motorhoz. A Basic rendszerű tanktáskatartó gyorszár felkerült az üzemanyag betöltőnyílásra, hogy a tulajdonosok az igényeiknek megfelelő méretű táskát kiválaszthassák a sorozatból.

Triumph Tiger 900 GT/Pro – Hepco & Becker

Az utas ülés mögé Alu- és Easyrack felsődoboztartó platnik felszerelésére van lehetőség, aki nem kedveli a dobozokat, azoknak a csomagtartó szélesítés jelenthet megoldást a hengerzsák rögzítésére. A biztonság területén is tudnak újdonságokkal szolgálni a tulajdonosoknak. Lámparács, tankot is védő bukócső, markolatvédő, kartervédő. A bukócső feketében és fehérben is kapható, míg a karter védő fekete vagy alu felülettel érhető el.

Triumph Tiger 900 GT/Pro – Hepco & Becker

A kalandok során előforduló szerszám igény elhelyezésére a doboztartóhoz rögzíthető szerszámtartó is elkészült. Ezekkel a kiegészítőkkel felszerelve már semmi nem állhat a Tiger 900 GT és Pro útjába.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes