Tíz új Ninja színváltozat 2025-re

Mivel 2025-ben mindössze két jelenlegi szín marad, nem kevesebb, mint tíz új színváltozattal találkozhatunk jövőre a Ninja család kínálatában az európai kínálatban. Két fekete árnyalat marad, a többi már nem lesz elérhető.

Megmarad a metál grafitszürke/metál fekete Ninja ZX-10R opció, valamint a Ninja ZX-4R metál fekete, míg a többi modellnél akár három új színváltozat közül is lehet majd választani.

Kawasaki Ninja ZX-4RR


A Ninja ZX-10R második opciója a lime zöld/ében fekete/gyöngy fehér lesz, míg a korábban Lime zöld Ninja ZX-10RR hamarosan metál matt acélszürke színben lesz elérhető. A 2025-ös Ninja ZX-6R mindkét színváltozata új, az ügyfelek Lime zöld/ében fekete/gyöngy fehér vagy metál fekete/fekete színt is választhatnak.

Kawasaki Ninja 650

Hasonlóképpen, a Ninja H2 SX és SE modellek, új színekben kerülnek a bemutatótermekbe: metál fekete / fekete és zöld/metál fekete/metál matt szürke, amelyek valószínűleg a 2025-ös szezon leghosszabb színvilág nevei! A 2025-ös tíz új Ninja szín közül az utolsó három a Ninja 650 idomait díszíti fekete, zöld és szürke színnel. A metál fekete0/fekete a legsötétebb választás a lime zöld/gyöngy fehér és végül a metál matt szürke/ében fekete mellett.

Kawasaki Ninja ZX-6R

Mivel a gépek többsége a Ninja család hagyományos vonzereje mellett új színválasztékkal is elérhetőek, 2025 a Kawasaki sport motorkerékpár-rajongók számára egy újabb kiemelkedő szezonnak tűnik.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes