Honda X-ADV – 2025

Egyedi formavilágával az X-ADV messze kitűnik a sorból, és ez vélhetően a jövőben is így lesz, 2025-re ugyanis még jellegzetesebb, dinamikusabb idomzatot kapott a modell, melynek központi eleme kétségtelenül a prémium hatást keltő, dupla LED-fényszóró. A világítóegység részeként jól látható nappali menetfény is került az X-ADV-re, mi több, a világ első sorozatgyártású motorkerékpárjaként integrált irányjelzőkkel gördülhet ki a kereskedések kapuin.

Gondolván a kisebb termetű pilótákra, a nyereg széleit gondosan lekerekítették, alatta pedig továbbra is ott találni a 22 literes, USB-C-aljzattal ellátott tárolórekeszt. Ez rengeteg holmit elnyel, de a tervezők a térdek előtt is kialakítottak egy kesztyűtartót, hogy még nagyobb legyen a szállítókapacitás.

Honda X-ADV – 2025


Az új, színes, 5”-os TFT-kijelző új ikonokkal, színekkel és menürendszerrel segíti az utazásokat, s éppoly könnyedén leolvasható erős napsütésben, mint a korábbi változat esetében. Emellett a Honda RoadSync rendszernek hála könnyen összekapcsolható a vezető okostelefonjával. További előnye, hogy a háttérvilágítással kiegészített, négyirányú kormánykapcsolóval roppant egyszerűen kezelhető, sőt a telefon további funkciói is könnyen elérhetőek motorozás közben. A maximális kényelem jegyében a 2025-ös modellhez alapáron jár a sebességrögzítő, így még kevésbé fárasztó a hosszú autópálya-szakaszok leküzdése, különösképpen, hogy a soros, kéthengeres erőforrást automatikus DCT váltóval társították a Honda mérnökei.

Honda X-ADV – 2025

Maga a motor alacsony üzemanyag-fogyasztásával, valamint alsó, illetve középső fordulatszám-tartományban jelentkező rendkívüli erejével nyűgözi le pilótát, és igen beszédesek a száraz adatok is: a csúcsteljesítmény 58,6 LE, a legnagyobb forgatónyomaték 69 Nm. A gazdag felszereltség részeként Elektronikus Gázmarkolat (TBW) segíti a pilótát, méghozzá négy előre programozott és egy felhasználó által beállítható menetüzemmódot felkínálva a különféle helyzetekre. Ezek a teljesítményleadást, a motorféket és a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) működését szabályozzák, minden vezetéstámogató rendszer igazodik tehát az aktuális elvárásokhoz.

Honda X-ADV – 2025

Az igazán könnyed és biztonságos motorozás érdekében a 3 fokozatú Honda Állítható Nyomatékszabályozó még lágyabban reagál a gázadásokra Gravel (murva) és Rain (eső) üzemmódban, miként a DCT váltó is kifinomultabb kis sebességnél. Utóbbi viselkedését szintén a menetüzemmódok határozzák meg, ugyanakkor itt is elérhető USER konfiguráció, amelyet a vezető maga állíthat be.
Kalandmotorhoz illően erős, acélból készülő csőváz adja az alapokat, amelyhez 41 mm-es csúszószár-átmérőjű, fordított első teleszkóppár, valamint alumínium lengővillára és Pro-Link himbarendszerre ültetett központi hátsó rugóstag kapcsolódik.

Honda X-ADV – 2025

Kimagasló minőséget képvisel a 17”-os első és a 15″-os hátsó kerék is, akárcsak a radiálisan rögzített, négydugattyús első nyergekre épülő fékrendszer.
A 2025-ös X-ADV az alábbi fényezésekkel lesz elérhető: Graphite Black (grafitfekete), Pearl Glare White (gyöngyházfehér), Pearl Deep Mud Gray (gyöngyházszürke), Special Edition: merész összeállítás cyberpunkos Matte Gold Finch Yellow (matt aranysárga) alapszínnel.
Eredeti Honda Kiegészítők széles választéka és öt felszereltségi csomag garantálja, hogy minden vásárló saját ízlésére és igényeire szabhassa a X-ADV-t. Ezek tartalma:

Honda X-ADV – 2025

Adventure csomag: Ezzel az összeállítással az X-ADV terepes oldala domborítható ki. Ködlámpa, bukócső, fekete kézvédő-toldat és off-roadra szánt lábtartó egyaránt a pakk része.
Comfort csomag: Ennél a csomagnál a kényelem és a megbízhatóság áll a középpontban, ezért vastag párnázatú Comfort ülést, lábnál lévő légterelőt és fűthető markolatot, és egy konzol táskát – a legszükségesebb dolgainak – egyaránt felsorakoztat.

Honda X-ADV – 2025

Style csomag: Alumíniumból és rozsdamentes acélból készülő tartozékokkal (pl. padlóbetét, rögzítőfékkar, rögzítőfékkar-dekoráció, kormánybefogó és oldalsó borítások) teszi még stílusosabbá az X-ADV-t a Style csomag.
Travel csomag: A szállítókapacitás és a – túrákon is oly fontos – használati érték 26 és 33 literes befogadóképességű, alumíniumbetétekkel díszített, belső táskákkal kiegészített oldaltáskákkal fokozható.

Honda X-ADV – 2025

Urban csomag: Főként városi motorosoknak, ingázóknak, futároknak lehet hasznos az Urban összeállítás. Ennek részeként belső táskával és háttámlával kiegészített, 50 literes, alumíniumbetéttel díszített Smart Top Box túradoboz jár az X-ADV-hez, továbbá egy raktérosztót is elhelyez a gyártó az ülés alatti tárolórekeszben. Elérhető továbbá: 50 literes túradoboz, 38 literes túradoboz, riasztórendszer.

Szöveg és kép: Honda Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes