Glemseck 101 Bike 2013

A legnagyobb német „Cafe Racer” rendezvényre, a Glemseck 101-re a müncheni Rock’n’Ride egy igazi különlegességgel érkezik, a Triumph Speed Triple-ből, „Fleur du Mal” névre keresztelt motort mutat be. A rendezvényt a Leonberg melletti történelmi versenypályán rendezik Augusztus 30. és Szeptember 1. között nyolcadik alkalommal.

„Fleur du Mal”, ami egyszerűen a „Gonosz virága”-ként fordítható, és 101
százalékban megfelel a nevének. Charles Baudelaire francia költő ihlette sötét líraiságával Jörg Litzenburgert, hogy ennek a témának megfelelően alakítsa a motort.

Az eredeti első lámpát egymás alá helyezett fényszórókat tartalmazó egységre cserélték. A BOS kipufogórendszereket készítő cég Zard V2 kipufogó rendszerére esett a választásuk. Elől, hátul küllős kerekekre cserélték a könnyűfémet, és a müncheni Sam varrta az ülést. Piros cérnás varrása a feketéhez jól passzol és harmonizál a motoron található egyéb piros apró kiegészítőkkel, a koronát a „Fleur -du-time „felirat teszi fel a megjelenésre.


Litzenburger tudatosan választotta a Triumph Speed Triple-t a gyönyörű átalakítás alapjául: a durva háromhengeres huligánra emlékeztető megjelenése, gyorsasága szinte kínálta magát. Emellett Litzenburger és Schmiedtberger a
Rock’n’Ride csapatával nem csak inspirálták egymást munka közben, hanem pénzügyileg életképes keretet hoztak létre motorjuk számára.

Hála jár a támogatásért a partnereknek és a szponzoroknak, akik közül kiemelkedett az Acewell, LSL, BOS / Zard. Bemutató augusztus végén. A Speed Triple is belefér a Glemseck-i találkozóba, hiszen nem csak léghűtéses egy vagy két hengeres motorok tulajdonosait, rajongóit várják ide. Szívesen látják a modern gépekkel érkezőket is. Három nap alatt különböző versenyekkel, vad party-val, különböző zenekarok élő koncertjével és a különleges hangulattal várják a Triumph és Cafe Racer megszállottakat.

Amíg a 60-as években a Solitude pálya a motorsport legendáit hozta el ide, és izgalmas párbajoknak adott helyt, most a Glemseck 101 a folytatja a hagyományokat.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes