GTS kesztyű nyári kalandokhoz

A GTS a szellőzést biztosító kesztyűk újdonsága a „nagy nyári turnék” idejére. A kesztyűkkel szemben támasztott igények kielégítése érdekében gondosan kialakított terméket alkotott a Clover. A textíliák kombinációja, az állítható illesztés, a védelem javítására szolgáló betétek teszik a GTS kesztyűt különösen érdekessé a hosszú utazásokra.


Olyan műszaki jellemzőket sikerült kombinálni a tervezés során, hogy a levegő belülről tudjon kifelé
áramlani, így elkerülve a felmelegedést a kesztyű belsejében és kivezetve az izzadságot, mégis megtartva a megfelelő szintű védelmet.

A bőr szilárdságát és rugalmasságát ötvözi a motorkerékpáros ruháknál megismert textilek hűtési jellemzőivel. Egy példa? A csuklókhoz olyan szegmentált védelmet alkalmaz, amely nem merevíti a területet, és mégis teljes levegőáteresztő képességet kínál. Búcsút lehet inteni a hagyományos, rugalmatlan védőszerkezetekkel készült kopásvédő okozta vöröses és fájó csuklóktól. Minden tapasztalt motorosnak van legalább két pár kesztyűje.

Az egyik az őszi – téli szezonban, a másik a melegebb időjáráshoz. A GTS a második kategória része, és a gyártó szerint ez végleges választ ad a klíma okozta kellemetlenségekre. Az újdonság a Clover márka túra kollekciójába tartozik, ugyanazzal a dizájnnal és építési filozófiával, amit a legújabb motorkerékpár specifikus jellemzők megkövetelnek.


MŰSZAKI TARTALOM
Textil és bőr kesztyűk hiper szellőzéssel 3D hálóval. Kézfej: kecskebőr és 3D szellőző háló. Tenyér: kecskebőr és csúszásmentes mikroszálas anyag. Elasztikus szövet az ujjak között. Hőre lágyuló gumi (TPR) és szellőző erősítések a csuklókon, ujjakon. Bőr megerősítés a tenyéren és a kéz külső oldalán. A hüvelykujj megerősítése.

Dupla varrás a leginkább kitett zónákon, a tenyéren és a kéz külső oldalán. Harmonika rugalmas betét a kézfej hátsó részén és az ujjaknál a nagyobb rugalmasság érdekében. Kényelmes bélés. Elasztikus csuklópánt biztosító övvel. Kompatibilis az érintőképernyős készülékekkel a mutatóujjnál és a hüvelykujjnál. Színek: fekete-kék; fekete-fehér; fekete. Méretek: S-től XXL-ig. A termékről további információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes