Momodesign újdonságok 2019

A Momodesign számára a 2019-es szezon két újdonsággal indul, a Zero és az Eagle nyitott sisakokat a nosztalgia hívta életre. A folyamatos növekedésnek és bővülésnek köszönhetően az FGTR Evo Limited Edition és az FGTR Pixel az ikonikus sorozatba tartozik,
amelyek megjelenésükkel sugározzák az egyedi identitást és a kreatív Momodesign filozófiát.

Zero
A két sisak tervezése és gyártása során olyan terméket akartak létrehozni, ami egyesíti a hagyományokat és az innovációt, ezáltal új vásárlókat tudnak megszólítani, akik fogékonyak a retro stílusra.

Momodesign 2019


A Momodesign összekapcsolta a múltat egy kortárs jövőképpel, gondolva azokra a motorosokra, akik modern formatervezésű, de kinézetében történelmi szellemiségű sisakra vágynak. A Momodesign így visszavezetheti történelmének kezdeteire a mai vásárlókat, amikor a motorversenyzéshez, különösen az F1 világához álltak közel termékei. A sárga és vörös ezeknek a klasszikus időknek a színei kortárs díszítéssel. A Zero üvegszálas Jet sisak, két méretű külső héjjal, ami lehetőséget ad a széles méret tartomány kialakítására XXS-től XL-ig.

Momodesign 2019

A sisak egy része kézzel készült kiváló minőségben, magas színvonalú anyagok felhasználásával. A részletek árulkodnak minden ilyen apróságról, például a bőr bevonat a belső bélésen vagy az állpánt fogantyúján látható Momodesign logó. A belső bélés nagy légáteresztő képességű mikroszálú szövet, kivehető és mosható. A Zero plexije beépített, mint a napszemüvegek. A kiskereskedelmi ár: 289,00 euró 2018 decemberétől.

Momodesign 2019

Zero Pure
A Zero Pure matt fekete és kvarc fehér színben elérhető, az egyszerűbb, olcsóbb (229,00 euro) sisakot keresők számára.
Eagle
Az Eagle néven futó modell termoplasztikus anyagból készült héjjal, antracit, fehér és sárga színben, XXS-XL méret tartományban a Zero modellel megegyező belső kialakítással 189,00 euroért kapható.

Momodesign 2019

Eagle Pure
A Zero Pure változathoz hasonlóan egyszerűbb változatban, matt fekete és matt szürke színben 159,00 eurós áron kerül a boltokba.
FGTR Evo Winter Limited Edition
Az első limitált kiadás sikere után, az új FGTR Winter egyedi kiadása 2000 darabra limitált szériájával egy kollektív kultuszelem megvalósítását tűzte ki célul a hedonista motorosok között.

Momodesign 2019

A héj különleges, többrétegű festéssel készül, ez adja a sisak fémes és „hideg”
hatását látható és tapintható formában. A héj két méretben ABS-ből készül (méretek: XXS, XS, S, M, ML, L, XL). Ezüst tükör napellenzővel, kivehető arcpárnákkal, a belső bélés a többi modellével megegyezően, mikro perforált hálószövet a kényelem és a higiénia érdekében. Ára: 239,00 euro 2018 decembertől.

Momodesign 2019

FGTR Pixel
Az FGTR Pixel az újdonság az FGTR termékcsaládban. Ez a sisak a digitális meditáció forradalma, egy új kreatív lendület az ikonikus sisaknak, amit ebben a különleges kiadásban a logó pixeles többszínű mintája különbözteti meg a család többi tagjától. Ezt a fejvédőt három színben kínálják, a férfias matt fekete és matt kék árnyalatoktól a nőies fuksziáig.

Momodesign 2019

A külső ABS héj szintén kétféle méretben készül (méretek: XXS, XS, S, M, ML, L, XL). A cserélhető arcpárnák, a bélés megegyezik a modell család többi tagjánál használtakkal. Az üzletekben 199,00 euroért lehet megvásárolni. További információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Momodesign

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes