Hevik motoros farmer – Nashville


A HEVIK két új terméket mutat be, amelyek nevüket a Rock’n’Roll és a Country zene fővárosairól kapták MEMPHIS és NASHVILLE. A túra kollekció része a két új modell, és olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek  akár „kemény” menetben is megállják a helyüket.

A NASHVILLE szerkezete Cordura és a hagyományos farmer anyag keveréke, amit DuPont Kevlar erősít és köt össze. Ezek a farmerek CE-tanúsítással rendelkeznek, AA osztályúak, és hölgyek számára külön szabással is készülnek.

Hevik Nashville


A HEVIK újra értelmezte az egyik legikonikusabb ruhadarabot, a farmert. Nemekre való tekintet nélkül, a motorosok minden generációja szereti hordani. Most a hétköznapi viselet mellett a motoros túrákra alkalmassá téve került a Hevik kollekcióba. A hétköznapi megjelenés ellenére a márka legkiválóbb farmerét, a NASHVILLE-t az igényes utazások és szélsőséges helyzetekből származó sérülések elkerülésére fejlesztették ki. A gyártó kínálatból egy jó túrakabáttal párosítva (mint például az új Stelvio), nem lesz gond a kirándulás.

Hevik Nashville

A ruha tartósságát a magas rost tartalmú külső szövet garantálja. Ez a tulajdonság a nejlon alapú Cordura – pamut és az „elpusztíthatatlan” Kevlar összekapcsolásának köszönhető. Az ülő rész és a térd belső oldala további megerősítést kapott, ahogy más különösen nagy kopásnak kitett részek. Az EN 1621-2012 szabvány 1. szintjének megfelelő térdvédő magasságban állítható, és kivehető. A nadrágot úgy tervezték, hogy igény szerint a csípőn található zsebbe az opcionálisan kapható protektor is használható legyen. Férfi és női változatban forgalmazzák, a vékony anyag kényelmes viseletet ígér.

Hevik Nashville

Az öt zseb és a halványkék szín szintén a klasszikus farmer stílust idézi. A nadrág megfelel az EN 17092, AA osztály szabványi követelményeknek, férfiaknak 46 és 58 közötti, nőknek 40 és 50-es méret közötti tartományban készítik.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes