KAPPA K’MISSION

Annak érdekében, hogy minél több utazásra alkalmas jármű legyen, a Kappa egy pár alumínium oldal dobozzal örvendeztette meg a motoros társadalmat. Számos erős érv szól a projekt mellett, az elfogadható áron túl, az új formatervezés és gyártási eljárások mellett, a rögzítéshez a széles körben elterjedt Monokey rögzítőrendszert lehet használni. Mondani sem kell, hogy teljes egészében Olaszországban készül minden alkotóelem.

Az alumínium oldal dobozok családjába jelenleg három modell tartozik: az új K’FORCE 37 literes MONOKEY CAM SIDE rögzítő rendszerrel, a jól ismert K’VENTURE 37 literes RETRO FIT rendszerrel, és végül a K’MISSION, amelyhez a márka a MONOKEY rögzítő rendszert választotta. Fontos választás, mert lehetővé teszi olyan motorkerékpárokon is a használatát, amelyek már évek óta úton vannak!

Kappa K’Mission


A három koffer két különféle kivitelben a natúr alumínium mellett, fekete színben, számos opcionális tartozékkal kapható. A termékválasztékra összpontosítva térjünk át a K’MISSION-ra, amelyet kizárólag párban értékesítenek (KMS36APACK2), igazán jó áron. Ez utóbbit nem a termék minősége határozza meg, hanem a gyártás optimalizálása során elért súlycsökkentés, hulladék anyag felhasználás, és kevesebb alkatrész. Ehhez a négyszög alakú alumínium dobozoknál az elmúlt években elért fejlesztési tapasztalatait hasznosították. A K’MISSION tervezési szakasza során nagy figyelmet fordítottak az esztétikára, mert a megjelenő „mechanikai” igények elleni ellenálló képesség egybeesik a megjelenéssel ebben a szegmensben. Lényegében egy olyan keveréket hoztak létre a két tulajdonságból, ami lehetővé tette funkcionális és vonzó termék előállítását.

Kappa K’Mission

A fedélen négy erős övszíj-hurkot alakítottak ki további csomag rögzítéshez, és még így is biztonságosan nyitható a megerősített műanyag keretnek köszönhetően. Az élettartam meghosszabbítása érdekében a Monokey két alsó rögzítési pont cserélhető. A táska méretei (cm-ben): 43,4×24,8×53,8, térfogata oldalanként 36 liter. Az anyaga mechanikusan kialakított alumínium vagy feketére festett. Rozsdamentes acél csuklópántok és erősítésnek használt technopolimer műanyag az övszíj hurkokhoz segít merevvé tenni a dobozt. Opcionális tartozékok: vízálló WA406S táska a felső részre, belső táska 35 literes TK768 kóddal, és rögzitő öv KS350 számon.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes