Müncheni négyes

A Triumph egyik legnagyobb üzlete Münchenben a Rock’n’Ride már eddig is számos
modellel alapozta meg hírnevét az átalakított motorok pia
cán. Most az adu ismét Münchenből érkezik egy  kvartett révén, amelyek hűen tükrözik a  már kivívott hírnevet.
A klasszikus sorozat modelljei a hagyományos iker hengeres brit alapra épülnek.

Az örökséget felhasználva, úgy gondolták a Rock’n’Ride-nál, hogy négy nagyon gusztusos taggal gyarapítják palettájukat.

A Triumph Speedmaster Chet Baker, a puha, trombita hangjára emlékeztető, ziháló hatású hangjával emlékeztet a jazz ikonra. A Speedmaster szelíd ívei ideálisak voltak a nagy jazz-trombitás testének és lelkének motorba „öntéséhez”. Egy új egyedi váz, kerámia bevonatú kipufogó rendszer, fekete felnik és fényezés, ami a sötét, füstös jazz klubokat idézi, hogy az illúzió tökéletes legyen. Egy teljesen más megközelítés a Triumph Scrambler Steve. Itt az elsődleges a kidolgozott festés, amely a hollywoodi legenda, Steve McQueen 1964-es International Six Days-en Erfurtban viselt sisakja alapján készült.

A díszített, kézzel varrott nyereg és egy teljesen újratervezett hátsórész emeli az értékét, és jellemzi egyediségét. A hardcore terepes gumiabroncsok és az erőteljes hangzás egy vékony, stílusos kipufogórendszernek köszönhető. Egy kis időutazás a hetvenes évek Triumph motorjaira emlékezve, ez alapján el tudod képzelni a legendás Ace Cafe hangulatát Londonban. Egy Bonneville alapjaira építették a  Chromex bevonattal kezelt alkatrészeket. Ilyen például a benzin tank, ami hagyomány tisztelő és a londoni kávézó utcai versenyzői által létrehozott stílus tiszta leképzése.

A kézi készítésű, púpos fekete bőr ülés, piros szegély varrással adja a végső simítást. Végül, de nem utolsósorban a Triumph Thruxton „Watch out!“. Egy klasszikus-sportos újra gondolása az eredeti modellnek. A tulajdonos Christian Schmiedt az ultra vékony ülést „megvastagította”, persze ez is kézzel varrott. A kormányt magasra helyezték és a hátsó részt megkurtították, a fekete kipufogórendszer és hűvös matt felületek adnak egyéni megjelenést ennek a motornak. A Rock’n’Ride-nál lehet érdeklődni Münchenben, vagy a www.triumph-muenchen.de honlapon tájékozódni.

Az árak egyediek, hiszen a motorok az ügyfél kéréseit figyelembe véve készülnek. A gyártó és a megrendelő együtt dolgozzák ki a részleteket, hogy az leginkább megfeleljen az elvárásoknak.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes