Clover VENTOURING – minden évszakra!

A nyár közeledtével egyre fontosabb a motoros ruhák szellőzése. A Clover kínálatában a túra motorosoknak szánt Ventouring kabát és a nadrág tavasztól őszig négy különböző konfigurációban viselhető. Ami szintén előnyére válik, hogy a kombinációk révén 100% -ig vízhatlan, és opcionálisan külső légzsák befogadására is alkalmas. A hölgyek a külön nekik készített szabással lesznek elégedettek.


A kabát és a nadrág gyártása során felhasznált anyagok és azok egymásra épülésének filozófiája mögött rejlő gondolkodásnak felel meg. Más szóval a belső vízálló réteg viselésének lehetősége a ruha belsejében és külső oldalán is lehetséges, gyors megoldást biztosítva a víz behatolása ellen, vagy hűvösebb időben a hő védelemre koncentrálva. Az öltözetnek több jó tulajdonsága van, de valójában kettő, amit érdemes kiemelni, az egyik a szellőzés, a másik a sokoldalúság.  A Clover „hiper-szellőztetésről” ír ismertető anyagában, mivel az erre a célra szánt zónák mindkét ruhadarabban nagyobbak az átlagosnál, így azokat a legforróbb napokon is teljes kényelemben lehet viselni.
A Ventouring-2 wp légzsákos dzseki szellőzése hálópanelekből áll a törzsön, az ujjakon és a háton. A Ventouring Pants wp lehetővé teszi a levegő áramlását a combokhoz és a lábak hátsó részéhez, egészen a bokáig. A kabát modellnél látható „2” szám, az első olyan átalakítást jelöli, amely nagyobb front, oldalsó és hátsó fényvisszaverő betéteket, nagyított hátsó szellőzési zónát, 4 új állítási lehetőséget (kettő az ujjakon és kettő a törzsön), és végül, de nem utolsósorban a jobb védőfelszerelést (könnyebb, nagyobb teljesítményű) ígér használójának. A Ventouring öltözet nem csak egy, hanem két dzseki, nem egy nadrág, hanem kettő. A nyári külső réteg szellőzi a nagy hálószemek és a belső réteg révén, vízálló és lélegző funkciót töltenek be.

A belső rétegeket önállóan felvéve a kabáttól és a nadrágtól külön, önálló ruhadarabként használhatóak. Ezek a tulajdonságok rugalmasságot nyújtanak, amelyet a Clover termékcsaládon kívül nehéz megtalálni. Ez a négy különböző konfiguráció:
Tavasz / Ősz – a dzseki és a nadrág együtt viselhető. Így kényelmesen lehet motorozni, köszönhetően a belső vízálló rétegnek, a hő visszaverő képességének elkerülhető a fázás.
Nyár – a belső vízálló réteget el lehet távolítani, a szellőző kabát tágas zsebében tárolni, nélküle viselni, mivel ez felel meg legjobban a magas hőmérsékletnek. A belső vízálló kabátot és nadrágot úgy tervezték, hogy a két másik ruhadarabra gyorsan fel lehessen venni egy nyári zápor alkalmával.


Éjszaka- A nap végén elég a vízhatlan kabát, mivel független és belső zsebei vannak. Eső vagy zápor esetén, a nadrágra rávéve (akár lehet farmer is) ideális védelem a nyári zivatarok ellen.
Külső szövetek: Kopásálló, Duratek-7, Duratek-4. Széles szellőztető panelek, nagy szakítószilárdságú hálóval. Climacontrol „belső” hálóbélés 3 vízálló zseb (2 külső első és 1 belső) + széles hátsó zseb. Állítható bőség  az alkarok, a mellkas, a derék és a kabát alsó részén. Nyáron, amikor a belső réteget eltávolítják, és egyszerűen csak egy pólót viselnek, akkor csökkenteni kell a kabát méretét, hogy megfelelően rögzítse a testet, és fenntartsa a váll és könyökvédelmet. Tépőzárral állítható mandzsetta, 5-állásban rögzíthető a gallér.

  Harmonika stretch panel a könyöknél, állítható és kivehető CE protektorok a vállakon és a könyök részen. A hát védő (1282 vagy 1284 kódszámú) , a légzsák alternatívájaként került a kabátba. Laminált betétek az elülső, a karok és a hátsó részeknél az éjszakai láthatóság érdekében. A dzseki fluo-sárga színben is kapható („N / G” kód), hogy nappal is jól látható legyen. A dzseki és a nadrág csatlakoztatható  cipzárra, ami 360 ° -os. Méretek: S-től 4XL-ig (férfi); XS-től XXL-ig (Lady) Színek: Nero / Grigio; Nero / Giallo Fluo; Nero / Nero. További információval a hazai forgalmazót keressék az érdeklődők.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes