Clover Blackstone

A „Modern Classics” szegmensét kiegészítő újdonsággal jelentkezett a Clover. A Blackstone névre keresztelt kiváló minőségű alapanyagokból, koptatott részekkel és különös figyelemmel a motorosok biztonságára készült az újdonság. Ezért ideális két keréken utazáshoz Cafe Racer stílusban, ami soha nem megy ki a divatból.


A Blackstone kabátban megtalálhatók a Clover innovatív mwegoldásai, amit természetesen a ruházat hagyományos stílusa alá rejtenek.

A hátsó részen például két elegáns rés található, amelyek eltakarják a rugalmas húzó zsinórt, amely lehetővé teszi a testhez illeszkedést és a különböző mellkasformákhoz való alkalmazkodást. A legfontosabb elem azonban a bőr, ahol Clover alkalmazta sokéves tapasztalatait. A kialakítása szempontjából a Blackstone egy rövid szabású dzseki, amelyet kétféle bőrből állítanak elő: bivalyt és bárányt (a szín alapján) használnak. A vállak és a könyökök védelmét 1. szintű CE minősített párnázás és védőburkolatok látják el, azon túl, hogy készen áll az 1. vagy 2. szintű CE hátprotektor befogadására is. Az elülső és belső zsebeket megfelelő illesztési rendszerekkel, például cipzárral és rugalmas szövetekkel kombinálják. A belső borításhoz választott minta hozzájárul a „fekete” és „barna” hagyományos színekben kapható kabát „vintage” megjelenéséhez, egyedülálló Olive színnel együtt. Ez az új kabát kifejezetten a „Modern Classic” szegmens szélesítésére irányul, egy új termékcsalád része, amit a márka több más kiegészítővel együtt mutat be az új 2018-as katalógusban.


JELLEMZŐK
Bivaly bőr bőr 0.9 \ 1.0 mm vastagság („Brown” és „Black” szín)
Báránybőr bőr 0.9 \ 1.0 vastagság („Olive” szín)
Méretek: 48-tól 60-ig.
VÉDELEM
„CE” 1. szintű váll és könyökvédők „CE” EN1621-1: 2012 jóváhagyás. Cserélhető. Előkészítés „CE” Level 1 \ level 2 hátvédőhöz.
BEÁLLÍTÁS
Állítható mandzsetta cipzárral, a kabát állítható alsó része rugalmas anyagból, Stretch panelekkel hátul.
KÉNYELEM
4 első zsebbel, 1 belső zseb, komfort belső gallér. A termékről további információval a hazai képviselet áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes