Benelli TRK 502 X

A hétvégén rendezték Veronában a Motor Bike Expo kiállítást, ahol a Benelli bemutatta vonzó kialakítású kaland motorját, ami TRK502 X néven szerepel a kínálatban. A Benelli 500 köbcentiméteres erőforrásával készülő motor képes a legigényesebb motorosok vágyait is kielégíteni, a határok nélküli utazások dimenziójában.

A TRK 502 X folyadékhűtéses, két hengeres, négy ütemű, négy szelepes erőforrása 47,6 lóerőt (35 kW) ad le 8500-as fordulatszámon, a legnagyobb forgatónyomatéka 45 Nm 5000-es főtengely fordulatnál.

A vázat acélcsövekből hegesztették, hogy biztosítani tudja a jármű agilitását minden körülmények között. Az első 50 mm-es felfordított teleszkóp szárak és a hátsó lengőkarra középen támaszkodó központi lengéscsillapító rugó előfeszítése, hidraulikus csillapítása állítható. A motoron 20 literes üzemanyagtartály biztosítja a hosszú távú túrákat.

A 19-es első és a 17-es hátsó kerekek alumínium ötvözetből készülnek, ezeken 110/80 és 150/70 méretű gumiabroncsok feszülnek, biztosítva a tapadást a nehéz helyzetekben is.

A 320 mm-es első dupla tárcsafék mellett 260 mm-es szimpla hátsó tárcsafék, ABS rendszerrel gondoskodik a biztonságos megállásról. A TRK 502 X 2018-tól kapható a márkakereskedésekben fehér, fekete és piros
színben.

Szöveg: Buny

Kép: Benelli

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes