HARLEY-DAVIDSON ÚJ CVO ROAD GLIDE – A NAGY FEHÉR CÁPA

Az új CVO Road Glide a stílus, a teljesítmény és a technológia házasságából született. A Harley-Davidson limitált gyártású, szuper prémium minőségű motorkerékpárjainak legújabb tagja. Egy rendkívüli túramotorban egyesíti a kiváló minőséget, a szenzációs teljesítményt és a fantasztikus motorozási élményt.

CVO Road Glide legfontosabb tulajdonságai:
Az 53cm-es első és a 46cm-es hátsó kerekek és a Knockout osztott hétküllős felnik laza, könnyed megjelenést biztosítanak. A szinte az abroncsba olvadó küllők külön vizuális élményt jelentenek. Ez a valaha volt egyetlen, Harley-Davidson Touring modellre szerelt 53cm-es első kerék.

Harley-Davidson CVO Road Glide


A Road Glide vázra szerelt cápaorrú fejidom szélcsatorna-tesztekkel kifejlesztett világszínvonalú aerodinamikát biztosít a minden szempontból kényelmes motorozáshoz. Hármas Slipstream légterelő megváltoztatja a fejidom mögötti légáramlást, ezáltal csökkenti a menetszél okozta sisak vibrációs hatást. A fejidom kettős Daymaker LED-fényszórót ölel körül, amely kiváló útmegvilágítást biztosít a legsötétebb utakon is. Az oldaldobozokat egy érintéssel lehet bezárni és kinyitni.

Harley-Davidson CVO Road Glide

A nagy teljesítményű Screamin’ Eagle Heavy Breather légszűrő optimális levegőáramot biztosít a motorblokk számára és merész hot rod stílust kölcsönöz neki.
H-D Connect
A H-D Connect egy előfizetéses alapú mobiltelefonos összeköttetést biztosít a motoros és motorja között a Harley-Davidson App segítségével.
Reflex Defensive Rider Systems (RDRS)
A Reflex Defensive Rider System (RDRS) a motorkerékpár teljesítménye, a gyorsulás, lassítás és fékezés során elérhető gumitapadás közötti kapcsolat megteremtésére tervezett, a legmodernebb vázkontrollt, fékkontrollt és meghajtáskontrollt alkalmazó technológiák új együttese.

Harley-Davidson CVO Road Glide


Vezeték nélküli headset
A CVO Road Glide egyedülálló Boom! Box Audio 30K Bluetooth headset vezeték nélküli kapcsolodást biztosít a Boom! Box GTS infotainment rendszerhez. Az új headset a legújabb vezeték nélküli kommunikációs technológiával működik: ez a Mesh Intercom™ Network. Ez a protokoll automatikusan tud kapcsolódni szinte korlátlan számú motoroshoz publikus üzemmódban.

Harley-Davidson CVO Road Glide

A headset privát üzemmódban max. 16 motorossal tud egyszerre kapcsolatot teremteni max. 8 km-es körzetben, és ugyanazok a funkciók elérhetők vele, mint egy vezetékes headsettel (CB, mobil, navigációs szolgáltatás, rádió és audio, mindezt hangvezérléssel), valamint a Boom! Box GTS Apple Carplay® mikrofonra vonatkozó előírásait is teljesíti. Gyorstöltés funkcióval 20 perc alatt akár öt órányi beszédidőt tudunk feltölteni.

Harley-Davidson CVO Road Glide


Boom! Box GTS és Premium Boom! Audio
A CVO Road Glide modellben (a fejidomban és az oldaldobozokban elrejtett) négy darab duplán erősített Boom!™ Stage II hangszórót meghajtó Boom! Box™ GTS infotainment rendszert használhatsz, amelyben csatornánként 150 watt érkezik a két különálló 300 wattos erősítőből, amely így összesen 600 wattnyi teljesítményt jelent. További tulajdonságok a fejlett navigációs rendszer, az Apple CarPlay-kompatibilitás, a személyre szabhatóság, valamint a Harley-Davidson App integrációja.

Harley-Davidson CVO Road Glide

A teljes rendszer érintőképernyőn, a motorkerékpár kézi kezelőszervein keresztül ill. hangvezérléssel is irányítható.
Különleges Milwaukee-Eight 117 teljesítmény
A Harley-Davidsonnál elérhető legnagyobb hengerűrtartalommal ellátott, gyárilag felszerelt motorblokk, a Milwaukee-Eight 117 (117 CID; 1923cm3) 170 Nm-es forgatónyomaték leadására képes.
A CVO Road Glide a Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO) 2020-as kollekciójában a CVO Tri Glide, a CVO Limited, és a CVO Street Glide modellek mellett sorakozik fel.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes