Az új off-road tehetség – Honda Africa Twin 2020

A Honda a 2020-as évadra egy új Africa Twint állított a kiállító termekbe. A modell frissítés során az erőforrás, a váz és a fényezés is változott. A hengerűrtartalom növelés során 1084 köbcentis lett a blokk, és 102 lóerős teljesítménnyel indul hódító útjára alap modellként, és az extrákkal ellátott Adventure Sports változatban szintén.

A legszembetűnőbb változás azonban a nagyságban keresendő. Az Adventure Sports változat 167 mm-rel magasabb és 12 kg-mal nehezebb, mint elődje volt.

Honda Africa Twin – Hepco & Becker 2020


Mindkét változatban széria tartozék a nappali menetfény, a 6,5 collos érintőképernyős műszerfal, a sebességtartó automatika és az USB csatlakozási lehetőség. Az Adventure Sports kivitelhez jár a kanyar megvilágítás és opcionálisan választható hozzá elektronikusan állítható futómű, ami az alap modellhez nem kapható. A hat literrel nagyobb üzemanyagtartály többet enged meg, mint az egyszerűbb változaton.

Honda Africa Twin – Hepco & Becker 2020

Nyílvánvaló, hogy a Hepco & Becker nem engedheti ki a kezei közül ennek a modellnek a vásárlóit, így készítettek hozzá egy túra csomagot. Az optimális szerintük az Xplorer Cutout szett lenne, amiben egy csomagtartó szélesítés, egy Lock-it rendszerű tanktáska rögzítő, és a V1 névre hallgató új bukócsőre rögzíthető táskák lennének.

Honda Africa Twin – Hepco & Becker 2020

A dobozokat kedvelők kiegészíthetik még a tartókkal, amit egyszerűen fel lehet szerelni a motor oldalára. Aki a könnyű táskákra és a hátsó dobozra esküszik, annak a C-Bow rendszer mellett kínálnak megoldást az Alu-/Easyrack csomatratóra szerelhető platnival. Ha ez mégsem lenne elég, annak ott van a Royster Rearbag Sport hátsó táska. Ez utóbbi könnyedén rögzíthető az utasülésre négy hevederrel.

Honda Africa Twin – Hepco & Becker 2020

A túra alkalmasság azonban nem merül ki a pakolhatóságban, a védelem területére is van megoldása a német gyártónak. A rozsdamentes és fekete kivitelben készült bukócsövek, a kézvédő vagy a lámparács a megjelenésen kívül védi is a motort a baleseteknél. A karbantartás megkönnyítésére központi állványt ajánlanak, és az ehhez tartozó védőt is meg lehet vásárolni.

Honda Africa Twin – Hepco & Becker 2020

A karter védelmet alul alumíniumból készült védőlemezre bízták.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes