Harley-Davidson Softail Street Bob – Hepco & Becker

A HARLEY-DAVIDSON Softail Street Bob minimalista, de közben mégis kemény bobber stílusával teljesen új dimenziót nyit a cirkáló kategóriában. A teljesen új váz acélból készül, mégis könnyebb és merevebb, mint az előd modellé volt.

A vaskos, 1745 köbcentis Big Twin Milwaukee-Eight 107 motor 145 Nm-es nyomaték leadására képes.

Harley-Davidson Street Bob – Hepco & Becker


Technikáját tekintve a Street Bob olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek eddig nem voltak ebben a kategóriában megszokottak, ilyen a kulcs nélküli indítás vagy az USB töltőaljzat. A stílusos LED-es első fényszóró komoly megjelenést sugall, ami jól illik a motor összképéhez. A 130 mm-es rugóút kényelmes cirkálást biztosít egyenetlen útfelületen is, és a dinamikus haladás a kanyarokban sem elérhetetlen az állítható hátsó középen elhelyezett rugónak köszönhetően, bár a dönthetőség csak 28,5° szögig biztosított.

Harley-Davidson Street Bob – Hepco & Becker

A Street Bob 13,2 literes üzemanyagtartályával kisebb túrák megtétele sem lehetetlen, ezért a Hepco & Becker elérkezettnek látta az időt, hogy a programjába vegye ezt a Harley-Davidson modellt. A típus specifikus C-Bow tartó króm és fekete felülettel készül. Innen már csak egy ugrás, hogy a tartozék kínálatban a tulajdonos rátaláljon a klasszikus Liberty bőr táskára, ami szegecselés nélkül kapható. Akinek az apró csillogó fém felületek elengedhetetlenek a táskán, azok a Buffalo Custom szériában találhatják meg álmaik netovábbját.

Harley-Davidson Street Bob – Hepco & Becker

Amennyiben szegeccsel vagy anélkül sem jön be a bőr táska, akkor a vászon és bőr kombinációjával gyártott Legacy kollekció nyújthat megoldást a poggyász elhelyezésére. Ezek a táskák két méretben és színben kaphatóak. Ha a tulajdonos nem csak a táskákra és a megjelenésre kíván gondot fordítani, hanem a biztonságot növelő kiegészítőkkel is ellátná motorját, akkor egy kicsit még várnia kell a bukócsőre, ami rövidesen ehhez a modellhez is kapható lesz

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes