Stylmartin Core

A 2020-as újdonságok közül a Core modell kiemelkedik a kosárlabda cipőkre emlékeztető vonalakkal és bőr felső részével. Keverék ez a javából, amely képes motorosok több generációjának elcsábítására. A Core vízálló, ötvözi a városi közlekedésben előforduló kihívásokra adott választ a megfelelő szintű védelemmel.

Ma már köztudott, hogy a Stylmartin márka miként tette a cipőt motoros védő felszereléssé, amely mostanra tizennégy modellt tartalmaz saját személyiséggel és karakterrel.

Stylmartin Core


Ebben az összefüggésben a Core a „kosárlabda” és az „egyetemi viselet” stílusú szabadidőcipőkkel ragadja meg a nagyvárosi varázst. Első pillantásra az anyag használat és a finom bevonat vonzza a szemet. Kényelmes és ellenálló, a felső részen található valódi bőr garantálja a magas színvonalú műszaki és esztétikai teljesítményt, ez utóbbit természetes fényének köszönhetően.

Stylmartin Core

A három színben készülő Core ötvözi a klasszikus és a kortárs megjelenést, a fekete „monokróm”, és az érdekes kontraszt megjelenése a fehér talp és fűző, a barna felső résszel kombinálva. A hétköznapi megjelenés ellenére ez a modell CE-tanúsítással (EN 13634: 2017) rendelkezik motoros használatra, köszönhetően a rejtett PU belső védelemnek a boka mindkét oldalán. A cipő belseje különösen kényelmes: vízálló és lélegző bélés (léghálóval) teszi lehetővé a láb megfelelő szellőzését, míg az anatómiai, eltávolítható és mikro perforált talpbetét kellemes érzést nyújt egy séta során.

Stylmartin Core

A Core férfiaknak és nőknek egyaránt elérhető 36-os és 47-es közötti méretben. További információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes