Poggyász nyeregre, csomagtartóra

Néhány nap távol az otthontól, két kereken? A RAW409, a KAPPA új hengerzsákja gondoskodik a poggyász elhelyezésről. A nyeregre vagy a csomagtartóra rögzíthető, vízálló 45 literes űrtartalmával minden belefér egy közepes utazásához. Jellemzője a M.O.L.L.E. rendszer, a párnázott vállpántok, amelyekkel hátizsákként is használható az újdonság.

Egy hétvégi kiruccanást nem kell tervezni, ha nem különleges útvonalak leküzdésére törekszik az ember.

Kappa RAW409


Bármely középsúlyú motor vagy robogó képes egy ilyen kihívás teljesítésére. Ha nem akarja valaki teljes mértékben kihasználni a járműve teherbíró képességét, és fontos az ergonómia, akkor gyakorlatias megoldásaival a KAPPA RAW409 táska a jó megoldás. Ha egyedül utazik, akkor az ülésre helyezhető, ha párban, akkor elfér a csomagtartón.

Kappa RAW409

Könnyen rögzíthető a csatos, állítható oldalpántok segítségével. Klasszikus henger alakja 45 literes rakodó helyet kínál, és az eső miatt sem kell aggódni, mivel a vízálló külső mindig szárazon tartja a tartalmat. A RAW 409 előállításához 840D TPU anyagot használnak, amely egy varrat nélküli, nagy frekvencián hegesztett anyag.

Kappa RAW409

Ez az eljárás növeli az ellenállását a víz és a pára bejutása ellen. A cipzárral ellátott fedőlap segít a belső kapacitás kihasználásában, sokoldalú felhasználást enged, legyen szó tornateremről, futballról, munkáról, szabadidőről, hajóról, motorról vagy robogóról. Felső és oldalsó fogantyúk állnak rendelkezésre a kézben szállításhoz, az erős párnázott és állítható vállpántok segítenek átalakítani hátizsákká.

Kappa RAW409

A RAW409 egyszerűvé teszi apró tárgyak tárolását a M.O.L.L.E. rendszer külső fűzőlyukas kialakításával és a belső cipzáras zsebbel. A szürke színű táskához fekete hevederek járnak és fényvisszaverő nyomatok növelik a láthatóságot.Méretei: (cm): 52x27x31

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes