Kawasaki Ninja 1000SX – 2021

A Ninja 1000SX 2021-es változatainál a hármas szám bűvöletében fogant változatokban gondolkodtak a Kawasakinál. Új szín variánssal és különféle kiadások választékával kombinálva indíthatják a szezont, akik ezt a típust választják Az egyedi kialakítású modellekhez növekvő számú eredeti tartozékot kínálnak, amivel a specifikációk hatalmas skálája jött létre.

A nemrégiben piacra dobott Ninja 1000SX, a Z1000SX alapjait felhasználva vált számos európai piac eladási listáinak kedvencévé, bizonyítva a legjobbak még jobbá válhatnak.

Kawasaki Ninja 1000SX – 2021


A Ninja lélek párosítása az SX alapcsomaggal, egy dinamikus motor és  a kiváló futómű különleges menetteljesítményt kínál. Mindezt úgy, hogy nem vesztette el irigylésre méltó túra képességet, amivel annak idején új gépkategóriát hozott létre ez a motor az 1000-es géposztályban. A TFT kijelző, a fejlett kipörgésgátló, a sebességtartó automatika mellett egy gyors váltó, valamint egy okos integrált fékrendszer kanyar ABS-szel szolgálja a hosszú távú túrákat, de néhány gyors körtől a versenypályán sem riad meg az új kiadás.

Kawasaki Ninja 1000SX – 2021

A vásárlók metál szénszürke- metál Diablo fekete, zöld – metál Diablo fekete – metál grafit szürke vagy metál Moondust szürke – metál Diablo fekete kombinációk közül választhatnak.
A következő szezonra érkezik a Ninja 1000SX Performance Edition füst színű szélvédővel, bukógombával, géles üléssel, szín azonos üléshuzattal, valamint Akrapovič kipufogóval plusz teljesítményt biztosítva az alapmodellhez képest.
A sikeres sporttúra verzió ötödik generációjának Tourer Edition kiadásához két 28 literes oldaldoboz jár, ami színében harmonizál a motorral.

Kawasaki Ninja 1000SX – 2021

Magasabb szélvédő garantál nagyobb kényelmet és a GPS konzol segítségével könnyű rögzíteni a választott navigációs eszközt.
Az egyedi kiadások triójának harmadik tagja a Ninja 1000SX Performance Tourer Edition, amelynél szín azonos oldaldobozok, fűtött markolat, bukógombák, nagy méretű füstszínű szélvédő, GPS-konzol, géles, a motor színével egyező üléshuzat és Akrapovič kipufogó garantálja az egyediséget. Az idő és a távolság továbbra is elvont fogalom lesz a Ninja 1000SX vezetői számára, mivel választanak egy úti célt, és eldöntik, hogy milyen hamar szeretnének odaérni.

Kawasaki Ninja 1000SX – 2021

Az országúti túrák a Ninja 1000SX új modelljeivel és színeivel sportos izgalmakat és a túramotorok gyakorlatiasságának végső kombinációját adják.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes