BMW R18 Hepco & Becker kiegészítővel

A legnagyobb hengerűrtartalmú boxerhez, amit a bajorok építettek valaha elkészült a Hepco & Becker első kiegészítője. Ez a stílusában igazán jól eltalált cirkáló a szemet gyönyörködtető hatalmas hengerekkel előbb-utóbb felkelti majd a stílus iránt vonzódó, uatzni vágyó motorosok figyelmét.

Az utazáshoz természetesen nem árt, ha el tudjuk helyezni a poggyászt, és itt lép a képbe a túra felszereléseket gyártó másik német cég, hogy ezeket az igényeket kiszolgálja.

BMW R18 – Hepco & Becker


Egy hétvégi kiruccanás, vagy kevés cuccal beérő túrázók örülni fognak a C-Bow tartóknak. Ez az egyszerűen felszerelhető kiegészítő máris megoldja a csomag elhelyezés problémáját. A tartóhoz a cég kínálatában számos táska kapható, de leginkább a bőrből készült modellek illenek legjobban a motor kinézetéhez. A C- Bow tartók mellett szól még, hogy a motor stílusához illeszkednek, táska nélkül sem esik csorba a megjelenésen.

BMW R18 – Hepco & Becker

A tartó két változatban kapható ehhez a motorohoz, fekete és króm kivitelben. Ezek után egy kirándulás akár két-három napos is lehet, hiszen a csomag elhelyezés megoldott. Ismerve a Hepco & Becker fejlesztő gárdáját, itt még nem fognak megállni, csak a többi kiegészítőre még egy kicsit várni kell.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes