Harley-Davidson Street Bob 114

A Harley-Davidson Softail családjába tartozó motorkerékpárok ötvözik a modern erőt és technológiát, az autentikus amerikai stílussal, és kitűnő vezetési élményt nyújtanak. A 2021-es Softail sorozat újdonságaként a Street Bob modell csupasz stílusának megtartása mellett, az új modell megkapta a Milwaukee-Eight 114 motort.

A lökettérfogat növekedésén túl a Street Bob 114 maradt az igazi kemény legények motorja. A legkönnyebb Softail modell, amely Milwaukee-Eight114 motorral készül, ezért gyors és fürge, valamint kellő tartalékokkal rendelkezik.

Harley-Davidson Street Bob


Az új blokknak köszönhetően kilenc százalékkal jobb 0-ról 60 mérföld /óra sebességre, és 13 százalékot javult a gyorsulás 60 és 80 mérföld között ötödik sebességfokozatban, a korábbi Street Bob Milwaukee-Eight 107 motorral szerelt változathoz képest. Ez egy hiteles bobber a közepesen magasra nyúló kormánytól kezdve az apróra vágott hátsó sárvédőig. Természetesen Screamin ’Eagle alkatrészek megtalálhatók a kiegészítők listáján a teljesítmény fokozására, ha valaki elégedetlen lenne. A legnagyobb teljesítményű Softail vázas gép 161 Nm-es nyomatékot szolgáltat 3000-es fordulaton.

Harley-Davidson Street Bob

A megjelenéshez tartozik a sörétes puskát idéző, egymás fölé helyezett hengerenkénti kipufogó kialakítás, a vágott sárvédők, a 13.2 literes üzemanyagtartály és a fekete acél, fűzött kerekek. A fekete blokk fényes krómozott tolórúd csövekkel vonzza a tekintetet, az utas számára kialakított „ülőpad“ és a lábtartók már páros motorozásra is alkalmassá teszik a Street Bob-ot. A hátsó központi rugózást az ülés alatt lehet a terheléshez igazítani. Az első villák gyorsan reagálnak az útfelület változására, és kiváló úttartást biztosítanak fékezés közben is. A digitális műszeregység a kormány emelőjén kapott helyet, USB töltőcsatlakozó, és kulcs nélküli indítás teszi teljessé az elektronikai szolgáltatásokat.

Harley-Davidson Street Bob

A Brilliant LED fényszóró szemből összetéveszthetetlen megjelenést biztosít az újdonságnak. Az exkluzív festés Harley-Davidson logóval és az üzemanyagtartályon a klasszikus „Number One” felirattal teszi teljessé a külcsínt. A szalonokba fekete, fehér, narancs és zöld színekben érkezik.

Szöveg: Buny

Kép: Harley-Davidson

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes