Kappa KS904B

A Kappa újdonságai közül kiemelkedik egy univerzális konzol, ami okostelefonok, GPS vagy más elektronikai eszköz rögzíthetők közvetlenül a fék vagy tengelykapcsoló folyadéktartályához. Ezenkívül a tartály csavarral rögzített kupakja támasztófelületként is funkcionálhat. Miért ne használnánk ki ezt?

A Kappa éppen ezt tette, és létrehozta a KS904B konzolt, ami három meghatározó részből áll, alapja fekete alumíniumból készült esztergálva.

Kappa KS904B


Középső része öntött alumínium galvanizálva, amihez üvegszállal megerősített technopolimer felhasználásával, dupla fröccsöntéssel készített gömbcsuklós fej kapcsolódik.

Kappa KS904B

A termék minden egyes eleme „Made in Italy”. Ez a rövid műszaki leírás szükséges egy olyan termék minőségének tisztázásához, amelyre drága elektronikus eszközöket bízunk nap, mint nap. A KS904B kompatibilis a Kappa eszköztartó sorozatával, a KS95 B használatával gyakorlatilag az összes konzol az okostelefonokhoz és GPS navigációs készülékekhez felszerelhető az újdonságra.

Kappa KS904B

Az S604K-val az univerzális védőburkolatok csatlakoztathatók a konzolhoz, így az európai autópályadíj fizetése sem jelenthet problémát a jövőben. A forgófej segítségével beállítható ezeknek a tartóknak a helyzete különböző irányokban, és kiválaszthatjuk a legmegfelelőbb rögzítési pontot.

Kappa KS904B

Az új tartozék használatához megfelelő csavarkészlettel is készült a gyártó.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes