KTM 890 Adventure Touratech kiegészítőkkel

A KTM 890 Adventure széles körű felhasználásának biztosítása érdekében, a Touratech kiegészítők széles választékát alakította ki ehhez a modellhez. Ez a kínálat magában foglalja a csomagtartó rendszereket, a védőeszközöket, a kényelem érdekében alkotott alkatrészeket és sok egyéb praktikus kiegészítőt.

A 890 Adventure segítségével a KTM ismét emelte a mércét a középkategóriás utazó endurók osztályban.

KTM 890 Adventure – Touratech


A sikeres 790-esből kiindulva, az új 890-es kalandmotor meggyőző ereje még nagyobb lett. Míg az alapváltozat a sportos endurósokat vonzza, az „R“ változat azoknak a „kalandoroknak“ készül, akik ritkán fordulnak meg nehezebb terepen. A csomagok szállításához a kipróbált, robusztus, 18 mm-es rozsdamentes acélcsőből készült csomagtartót ajánlják, amely tökéletesen illeszkedik a 890-es megjelenéséhez. A tartó elérhető polírozott vagy fekete felülettel, a ZEGA alumínium táskák teljes választékának felszerelési lehetőségével.

KTM 890 Adventure – Touratech

Ez a speciálisan kialakított rendszer szorosan illeszkedik a hátsó hangtompítóhoz, különösen hatékonyan kihasználva a hátul rendelkezésre álló helyet, és csökkentve a teljes szélességet. A felső részre csomagtartót ajánlanak, és a tanktáskához is rendelkezésre áll egyedi rögzítő eszköz. Ide jól illenek a könnyű, puha táskák, köztük három modellspecifikus tanktáska, és számos más lehetőség van csomag elhelyezésre a katalógusban. Természetesen a robusztus védőfelszerelés kötelező elemeit sem felejtették le, a háromrészes Rallye Evo motorvédőt kemény használatra tervezték.

KTM 890 Adventure – Touratech

Ez egy rendkívül robusztus Skid Plate lemez, amely alumíniumból és hidraulikus hajlítással kialakított oldalsó panelekből áll, amely összetett, háromdimenziós kialakításával szorosan átöleli a motort. Ha valaki továbbra is használni szeretné a gyári KTM motorvédőt, a Touratech kínál megoldást annak a megerősítésre. Egy 25 mm-es rozsdamentes acélcsőből készült erős konzol felelős a burkolat és az üzemanyagtartály védelméért. A vadonatúj Defensa kézvédők természetesen a 890-es modellhez is kaphatók.

KTM 890 Adventure – Touratech

A sokféle konfigurációnak köszönhetően tökéletesen illeszthetők a különböző használati profilokhoz, a kemény endurozástól a túráig. A tágulási tartály vagy a fényszóró hatékony védelmére kialakított kiegészítők gyarapítják tovább a választékot. Ami az ergonómiát illeti, három magasságban kapható komfort ülés biztosítja az optimális kényelmet. A csuklós, illetve széles lábtartók és a kormány átalakítók kiválóan alkalmasak terepen történő használatra, míg a szélvédő a túrázók kedvence lesz.

KTM 890 Adventure – Touratech

Azoknak a tulajdonosoknak, akik nem szeretik az Adventure ülésmagasságát, a futómű 30 milliméteres ültetése segíthet a kínálatból. A Touratech a KTM 890 Adventure modellhez is kínál állítható kuplung- és fékkart, professzionális szerszámot, valamint az oldalállvány kiszélesítését szolgáló talpat is.

Szöveg: Buny

Kép: Touratech

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes